E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
WC NA BRODU
Kapetan:
zorter meni je ispust ravan sa camcem .... nikada se nista nije "zalepilo" na brod .... ujedno talasici stalno ispiraju sve to tako da nema sanse da se ista zalepi ...
zorter:
--- Citat: Kapetan 07, 05, 2011, 13:34:09 posle podne ---zorter meni je ispust ravan sa camcem .... nikada se nista nije "zalepilo" na brod .... ujedno talasici stalno ispiraju sve to tako da nema sanse da se ista zalepi ...
--- Kraj citata ---
Ovo je dobra informacija. :good:
Ajd jos reci na kojoj je visini od vodene linije?
BEGEJ:
--- Citat ---zorter::
Pa od leda. Sunce je kroz prozor grejalo solu a posto je prostor u kabini hladan i naravno pun vlage, stvarao se kondez koji se slivao na dno solje. Za dva dana je napravio "baricu" debljine 1cm i naravno u toku noci na mrazu (od -10 stepeni), je solja pukla po obodu "barice".
--- Kraj citata ---
Reci surakou da zbog toga solja nije pukla neki drugi razklog je bio.
Sto se tice postavljanja visinske razlike, u nivou je (a moze i 5mm solja vise) rupa na solji i otvor sa klapnom. Za WC solju moras napraviti postolje od profila i parceta blazujke, na koju stavljas gumu i stezes normalno kao i u kuci, ako jos neko koristi u kuci Baltik, medjutim ima gde je to jedini moguci nacin kao sto su stare instalacije itd, itd da ne smaram.
U pravu si da nije tako jednostavno i da treba naci dobro resenje pre pocetka radova i videti nekoliko i odabrati ovo sto ti predlazem. :good:
zoki novus:
nema problema sa montazom :)
BEGEJ:
Prebrzi ste u odgovorima ne umem tako brzo da lupam po tastaturi :lol: Sta je sa tim smajlicima smrzli se ko WC solja :lol: :suicide: :good: EVO
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju