Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Delta Generali Osiguranje Camaca
Kapetan:
--- Citat: Barba 24, 11, 2009, 16:13:57 posle podne ---Ajd da i to objavimo. Osnivacka skupstina je odrzana i time je prakticno Udruzenje osnovano. Posto jos nije upisano u registar trenutno je u formi gradjanskog ortakluka. U registar ce biti upisano cim svi papiri budu gotovi i potpisani od stane Upravnog odbora. Po predaji zahteva za registraciju rok za odgovor je mesec dana.
Pozz
--- Kraj citata ---
sta god da treba zovi da ubrazamo :)
Barba:
Ja ovde nesto ne razumem. Osiguram pasaru za 1500 kinti. Iznerviram dedu na forumu, on je potopi. Ja dobijem 200.000 e. :party:
Kapetan:
--- Citat: Barba 24, 11, 2009, 18:40:49 posle podne ---Ja ovde nesto ne razumem. Osiguram pasaru za 1500 kinti. Iznerviram dedu na forumu, on je potopi. Ja dobijem 200.000 e. :party:
--- Kraj citata ---
a ne .... roknes sa pasarom dedu , on potone i tvoje osiuranje mu pokrije stetu znaci deda dobije oko 1000 evra (motor i ladja) :on_the_quiet:
Dule HU:
Pa više ne bi ni dobio na oglasima jedino ako bi se neko nategao
deda:
--- Citat: Dule Hy 24, 11, 2009, 21:54:33 posle podne ---Pa više ne bi ni dobio na oglasima jedino ako bi se neko nategao
--- Kraj citata ---
Da ovo nije pristojan forum sada bi ovo natezanje dobilo adekvatan odgovor!Ovako valjda imate mastu!! :dance1:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju