Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

MARKE NOVI CLAN

<< < (5/5)

Pera GARMIN:

--- Citat ---a onda znam gde si .. preko puta Draze ako se ne varam .. ja sam na marini shark nizvodno od lepog mike... a ovaj sto sam gledao je beli bod veliki sa novom hondom 20 konja cetvorotaktnom 9 metara nadogradjivan preko puta ogromnog belog broda pod imenom KOHEN ili tako nesto ...
--- Kraj citata ---

KOHEN = KOLHAS, kolos među našim čamčićima... ogroman je...

Ako smem da se umešam, ja bi predložio klasičan karirani dezen za novu mušemu. (izvini, bilo je jače od mene)  :dance1:

Jednom prilikom sam poveo mog ćaleta na Dunju, a on i nije neki ljubitelj vode... al' se posle par piva opustio. Kad se ukrcavao pita ga Gazdarica (što reče Espresso, eh te žene) što nije obukao ništa žuto, a on reče "Žute su mi gaće delimično, al' to ćeš morati da mi veruješ na reč" ...  :yahoo: Maximilijan legenda !

Kapetan:

--- Citat: Pera GARMIN  23, 01, 2009, 23:59:13 posle podne ---
--- Citat ---a onda znam gde si .. preko puta Draze ako se ne varam .. ja sam na marini shark nizvodno od lepog mike... a ovaj sto sam gledao je beli bod veliki sa novom hondom 20 konja cetvorotaktnom 9 metara nadogradjivan preko puta ogromnog belog broda pod imenom KOHEN ili tako nesto ...
--- Kraj citata ---

KOHEN = KOLHAS, kolos među našim čamčićima... ogroman je...

Ako smem da se umešam, ja bi predložio klasičan karirani dezen za novu mušemu. (izvini, bilo je jače od mene)  :dance1:

Jednom prilikom sam poveo mog ćaleta na Dunju, a on i nije neki ljubitelj vode... al' se posle par piva opustio. Kad se ukrcavao pita ga Gazdarica (što reče Espresso, eh te žene) što nije obukao ništa žuto, a on reče "Žute su mi gaće delimično, al' to ćeš morati da mi veruješ na reč" ...  :yahoo: Maximilijan legenda !

--- Kraj citata ---

cim bacim novu musemu cekam vas da donesete pice i ice da je zamastimo :)

marke:
Ako treba da se pomogne oko dezena tu smo, mozemo i da postavimo sto(krov) a pogotovo da zalijemo i mastimo tu smo svi strucni da pomognemo.

Kapetan:
sad se vratismo sa vode... curi mi musema  na sve strane :(

samardza:
poz :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju