Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Pecaroski Weekend 24 Oktobar 2009
Misha D:
Kod Beljarice nema mnogo sanse za dobar ulov, ponesite najmanje 20-30 olova tezine preko 100gr, Dunav je brz a ima potopljenih korena topola svuda. Mora se sa olovom bez udice naci par kvm gde treba gadjati.
Oko Grocke, Ritopeka i usca Ivankovackog dunavca je vise sansi za grabljivice, posebno sa kederom i malom olovnom glavom (10-20gr). "Muvanje" iz camca koji polako plovi ugasenog motora donosi lepe smudjeve i po koje somce do 5kg. Jedino sto je to 30tak km nizvodno, pa zbog loseg vremena mora se imati kabina na plovilu i topla odeca
Ljuba:
--- Citat: Kapetan 13, 10, 2009, 01:42:48 pre podne ---37 km od mene mogli bi i to .. e da ima neki kanal zanimljiv na levoj obali dunava zove se Ivanovacku dunavac...
http://www.panoramio.com/photo/15866193 evo je lokacija
--- Kraj citata ---
Tu ja pecam redovno... :good:
Bela riba uglavnom, voda uglavnom stoji, dakle plovak bez problema. Na ulazu jure smudja a na panjevima na Dunavu 500m uzvodno dubina je 8-10m i tu se ceka svasta.
Kapetan:
--- Citat: Ljuba 13, 10, 2009, 12:16:04 posle podne ---Tu ja pecam redovno... :good:
Bela riba uglavnom, voda uglavnom stoji, dakle plovak bez problema. Na ulazu jure smudja a na panjevima na Dunavu 500m uzvodno dubina je 8-10m i tu se ceka svasta.
--- Kraj citata ---
deda dule sta mislite o ovome ?
ima li jos zainteresovanih ?
deda:
--- Citat: Kapetan 13, 10, 2009, 12:20:31 posle podne ---
--- Citat: Ljuba 13, 10, 2009, 12:16:04 posle podne ---Tu ja pecam redovno... :good:
--- Kraj citata ---
deda dule sta mislite o ovome ?
ima li jos zainteresovanih ?
--- Kraj citata ---
Da sacekamo cetvrtak!Kako je krenulo strefice nas i cunami!!
Kapetan:
--- Citat: deda 13, 10, 2009, 13:43:37 posle podne --- Da sacekamo cetvrtak!Kako je krenulo strefice nas i cunami!!
--- Kraj citata ---
ako riba grize neka ga i cunami :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju