Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Pecaroski Weekend 24 Oktobar 2009

<< < (3/14) > >>

Misha D:
Kod Beljarice nema mnogo sanse za dobar ulov, ponesite najmanje 20-30 olova tezine preko 100gr, Dunav je brz a ima potopljenih korena topola svuda. Mora se sa olovom bez udice naci par kvm gde treba gadjati.
Oko Grocke, Ritopeka i usca  Ivankovackog dunavca je vise sansi za grabljivice, posebno sa kederom i malom olovnom glavom (10-20gr). "Muvanje" iz camca koji polako plovi ugasenog motora donosi lepe smudjeve i po koje somce do 5kg. Jedino sto je to 30tak km nizvodno, pa zbog loseg vremena mora se imati kabina na plovilu i topla odeca

Ljuba:

--- Citat: Kapetan  13, 10, 2009, 01:42:48 pre podne ---37 km od mene mogli bi i to .. e da ima neki kanal zanimljiv na levoj obali dunava zove se  Ivanovacku dunavac...

http://www.panoramio.com/photo/15866193 evo je lokacija

--- Kraj citata ---

Tu ja pecam redovno... :good:
Bela riba uglavnom, voda uglavnom stoji, dakle plovak bez problema. Na ulazu jure smudja a na panjevima na Dunavu 500m uzvodno dubina je 8-10m i tu se ceka svasta.

Kapetan:

--- Citat: Ljuba  13, 10, 2009, 12:16:04 posle podne ---Tu ja pecam redovno... :good:
Bela riba uglavnom, voda uglavnom stoji, dakle plovak bez problema. Na ulazu jure smudja a na panjevima na Dunavu 500m uzvodno dubina je 8-10m i tu se ceka svasta.

--- Kraj citata ---

deda dule sta mislite o ovome ?

ima li jos zainteresovanih ?

deda:

--- Citat: Kapetan  13, 10, 2009, 12:20:31 posle podne ---
--- Citat: Ljuba  13, 10, 2009, 12:16:04 posle podne ---Tu ja pecam redovno... :good:

--- Kraj citata ---

deda dule sta mislite o ovome ?

ima li jos zainteresovanih ?

--- Kraj citata ---
  Da sacekamo cetvrtak!Kako je krenulo strefice nas i cunami!!

Kapetan:

--- Citat: deda  13, 10, 2009, 13:43:37 posle podne --- Da sacekamo cetvrtak!Kako je krenulo strefice nas i cunami!!

--- Kraj citata ---

ako riba grize neka ga i cunami :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju