Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Dani smudja u Golubcu

(1/2) > >>

Kapetan:
Viktor je javio za Dane Smudja ....

Pa ako se odlucimo da coporativno idemo bilo bi dobro da se organizujemo...

Inace manifestacija se odrzava  16. ,17. ,  i 18.10.2009

Kapetan:
ladjama bi put trajao jedno 4 dana, plus tamo bi se ostalo dan dva...

e sad ako se ide kolima put traje jedan dan al onda mora da se nadje spavanje ako planiramo da ostajemo ...
ajde prvo da vidimo koliko ljudi je zainteresovano

STG:
Jbg,ono najzanimljivije uvek procitam kasno...

viktor:
Pozdrav iz Golupca!! Niste nista interesantno propustili!! Bilo je dvadesetak takmicara, najveci upecani primerak je imao 250 grama! Drugo mesto 150 grama!! Vreme je bilo lose!!! Ja se nisam takmicio a upecao sam jednu stuku od 800-900 grama i jednog karasa od 400grama!!  Znaci od pecanja nista ali smo se zato zapili od moje domace sljivke i spremali rostilj! Druzenje je bilo za primer :drinks: :dance1: :yahoo: :drinks:

Kapetan:

--- Citat: viktor  28, 10, 2009, 10:07:45 pre podne ---Pozdrav iz Golupca!! Niste nista interesantno propustili!! Bilo je dvadesetak takmicara, najveci upecani primerak je imao 250 grama! Drugo mesto 150 grama!! Vreme je bilo lose!!! Ja se nisam takmicio a upecao sam jednu stuku od 800-900 grama i jednog karasa od 400grama!!  Znaci od pecanja nista ali smo se zato zapili od moje domace sljivke i spremali rostilj! Druzenje je bilo za primer :drinks: :dance1: :yahoo: :drinks:

--- Kraj citata ---

za sljivku i rostilj mi je sve jasno  :taunt: :good:

nego jel i kod vas mrtva sezona sto se pecanja tice?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju