Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Akcija VELIKO PROLECNO SPREMANJE - Blue River
marke:
Da li mi se cini ili spala knjiga na 3 slova koliko nas ima, mislim camaca, cini mi se samo pet-sest zasad?
stvlada:
Ima li neko mogucnosti i znanje u vezi varenja aluminijuma?...trebace nam da napravimo jake meredove za flase i otpad...
[/quote]
Taj sam
captjerry:
Bas tako Dule...nemojte se obeshrabrivari, mozda smo malo rano sve ovo objavili, mada je meni momoenat bio savrsen...sad kad se krene u kampanju i obaveste ljudi, verujem da ce nas biti mnooooogo vise...a obecavam da zupcanici nece da zakazu...:)
znam da mozemo sve da nabudzimo, ali bih ja voleo da, kad vec mi radimo (a ne oni koji bi trebalo), onda bar da obezbedimo sve sto nam je potrebno, i meredove i caklje i gorivo i hranu i pice...da se taj dan opustimo (uz rad - kako to cudno zvuci) cisteci "nasa dvorista", reke koje nam toliko znace...
vlado (st), ostavi mi broj na PP da se cujemo ovih dana i mail da ti posaljem skicu...uz par savijanja cevki, trebace samo jedan var po meredovu...imam lika koji ce da napravi mreze (bar mislim da hoce, nisam se jos cuo sa njim) samo treba da smislim kako cemo da ih kacimo...
...idemo do kraja, do ciste reke...i posramljene gradske uprave...
SALE NB:
Captjerry, Kapetane, jeste li se dogovorili štogod? Ipak ste vas dvojica inicijatori cele akcije, a i znate dosta više o organizaciji cele priče!
Glupo je da ja "trubim" nešto bezveze, više štete nego koristi.... ispašće neozbiljno....
Kapetan:
ja sam kriv .. dizao sam dva kanala ove nedelje i ne stigoh .. pomeram capt. na svaki dan .. Jerru sibno sam ti pm za sutra aj vidi pa da se organizujemo napokon ja ujturu idem na posao imam LIVE u 10 (neki golf) pa cimkrne elive eto mene na slobodi :)
Btw sutra krece malo sakato emitovanje Fishing and Huntinga , kao i GOLF KLUB prvi direktni prenos :) mad abolje gledajte reprizu jer kazu da ce dan biti lep :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju