Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Akcija VELIKO PROLECNO SPREMANJE - Blue River
Kapetan:
--- Citat: SALE NB 27, 01, 2009, 11:25:31 pre podne ---Uzmi lepo pa ih zvanično obavesti i pozovi da se priključe akciji.
Neka sami preuzmu i postave vest o akciji, a na forumu samo da postave temu za prijavljivanje- bez linka prema * sajtu :lol:
Lako ćemo posle spojiti spiskove - samo treba naglasiti ljudima da se ne prijavljuju duplo - ima i onih sa dva nicka ovde i tamo.
Inače, da li si video pravilnik koji je tamo admin postavio!!! :lol: :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
da :) Po pravilniku mozda su imali rpavo da obrisu moj post ali vase nikako ....
jer :
* Nemojte postavljati linkove ka svojim sajtovima ili se na bilo koji način reklamirati, a da se prethodno niste konsultovali sa administratorima foruma.
to se odnosi samo na mene a ne i na vas :) ... samo mogu da kazem povrsno kolege krajnje povrsno...
SALE NB:
Mislim da su naše podveli pod "ponovno postavljanje obrisane teme"!
Ma sranje, uvek isto!
Taman krenemo da se okupimo oko nečeg što je stvarno dobro i ne može da škodi, i što pritom obećava još i dobru zabavu, a onda se nađe neko da pravi podele, podmeće klipove...jbg. Srbija. da komšiji crkne krava...
Kapetan:
Poslao sam im zvanican poziv .. poziv su dobili ADMINISTRATOR, DIMA i TATANGA
: evo ga tacan text poziva :
Postovani,
Pozivam Vas da se prikljucite akciji koju organizuju sajtovi www.mojaladja.com i www.blueriver.rs, kao sto mozete videti akcija ima karakter da podigne svest ljudi koji izlaze na reku kao i da skrene paznju na katastrofalno stanje nasih obala i reka.
Molim Vas takodje da na ovo ne gledate kao na promociju gore pomenutih sajtova jer promocija ovih sajtova jos nije krenula, kampanja za promociju je zakazana za 1. mart.... Ova akcija ima cisto ekoloski karakter.
Ukoliko ste zainteresovani javite da Vas snabdemo svim potrebnim materijalama (radio reklame, video reklame, banneri i saopstenja za stampu)
Unapred Zahvalan
+Nikola Sijan
Kapetan:
--- Citat: SALE NB 27, 01, 2009, 12:15:35 posle podne ---Mislim da su naše podveli pod "ponovno postavljanje obrisane teme"!
Ma sranje, uvek isto!
Taman krenemo da se okupimo oko nečeg što je stvarno dobro i ne može da škodi, i što pritom obećava još i dobru zabavu, a onda se nađe neko da pravi podele, podmeće klipove...jbg. Srbija. da komšiji crkne krava...
--- Kraj citata ---
da komsiji krava bude ko civava :)
SALE NB:
Jao, što je slatka krava! Mislim čivava! Al' se*e ko krava! :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju