Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Akcija VELIKO PROLECNO SPREMANJE - Blue River

<< < (11/21) > >>

colonelo:
Ljudi pa gde moze da se prijavi za tu akciju, i ajde vise neki okvirni plan tipa: kada, gde, koliko, sta?

marke:
E stvarno na stranu organizacija i logistika hajde odmah napravite mesto gde cemo da se prijavimo po imenu i prezimenu i camce reg. broj i lokacija polaska.[/size]
To ce biti prava osnova za bilo kakvo planiranje.   :good: :telephone:

captjerry:
E ovako..nema od njihove akcije nista...jos jedna sprdnja i reklama, malo ukradu donacije i to je to...ako ipak bude - super...
Datum za nasu akciju neka bude 25.04. subota..ako se desi da tada bude neocekivano visok vodostaj pa samim tim i ciscenje nemoguce pomeramo za sledecu subotu...ali o tome ako bude...
saljite svoje prijave sa nikom na ovom forumu, imenom i prezimenom, tipom camca i brojem posade (ko ima camac), lokacijom (da bi znali u koju ekipu) i kontakt telefonom meni na PP..ja cu da sredjujem taj spisak i kapetan ce da ga postavi nagde "na vidno mesto" na sajt
ja cu se sa Kapetanom (ako moze) videti sigurno do petka i sa SaletomNB za Studio B i krecemo u akciju pripremanja akcije...pa ce videti kako se cisti reka...i sta znaci snaga obicnih ljudi kad se udruze a ne tamo neki milioni ...ovo bi Navodi trebalo da prenese kao vest....

Kapetan:
ok otvaram temu za prihavljivanje.. na temi stavite Ime Prezime Brod I Lokaciju (telefon saljite Captjerriju)

edit:

evo je i tema...

http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,213.new.html#new

Kapetan:

--- Citat: captjerry  27, 01, 2009, 00:30:59 pre podne ---...i sta znaci snaga obicnih ljudi kad se udruze a ne tamo neki milioni ...ovo bi Navodi trebalo da prenese kao vest....

--- Kraj citata ---

stavio sam ja TEMU... i dalje ne moze da se napise www.mojaladja.com kod njih na sajtu a da ne dobijete zvezdicu :(

pogledaj naziv teme .. mada kad se udje moze da se nasetuje :) PHPBB nikad nije bio stabilan forum :)

nadam se da nece obrisati temu jer se ovde radi o necemu sto je mnogo vece....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju