E, ovako treba... > Sajmovi - Fairs

Сајам наутике у Београду 2024.

<< < (8/9) > >>

Bolens:
Hvala Profi na foto izveštaju. Ja sam bio na Sajmu ali uglavnom od svega toga nisam ništa video, niti me je zanimalo. Da se neko ne uvredi, ali po meni se radi o skupim, motorizovanim plastičnim kadama.

Po meni, jedna od stvari koje vrede na Sajmu i zbog čega i dolazim, je "Kapetanski klub" i predavanja i druženja u njemu. Da ne kačim sad program, prošlo je i nebitno je.

A od brodova, jedino mi ja zapala za oko neka Terra Nauta jahta, hrvatske proizvodnje i čak dizajna kako su mi rekli. Izgleda baš elegantno i kao da je od drveta napravljena.

U centralno grotlo hale nisam ni silazio.

LSI:
 Боленс је у својој поруци поменуо Капетански клуб - била је ово јубиларна година Капетанског клуба и обележена је и ове године паноима и састанцима.
Ево неколико слика које сведоче о томе.

neptun:
Da,to je bobra stvar na sajmu.

Bolens:
Da, "Kapetanski klub" Krsta Pašković već godinama (decenijama) dobro organizuje i stvarno su inspirativna predavanja/prezentacije. Jedina mu je zamerka što se sva izlaganja ne snimaju i posle budu dostupna za offline gledanje. Mnogima ne odgovara vreme a i teško im je da potegnu "čak do Beograda"!  jh Sad bi, po ovom kišovitom vremenu, uz furunu i neki čaj baš legla. Bila je i Mira sa regatom Voda Vojvodine 2024.!

I stvarno, mnogi sa ovog foruma smo verovatno sedeli jedan do drugog a nismo se prepoznali. Kad će već jednom da nam ugrade te čipove pa da mi zapišti kad se nađem blizu LSI-ja. I samo kažem, e pa mi se poznajemo.  k5

micko67:
Sigurno smo na reci prosli pored nekog kog poznajemo a to nismo znali .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju