E, ovako treba... > Plovila

Plastika kod novog camca

<< < (3/3)

ajveks:

--- Citat: zoki_ns  03, 10, 2023, 09:02:18 pre podne ---Ako je camac skroz nov i nije jos uvek spusten u vodu, ja bih reklamirao. Svaki camac ima male nesavrsenosti, i u mom slucaju ih je bilo, ali ovo je za reklamaciju

--- Kraj citata ---
Jeste li vi imali ovih paukovih mreza na Hunteru?Znam da su se neki ljudi zalili i na plikove na povdodnom trupu camca

Sent from my RMX2002 using Tapatalk

zoki_ns:
Nisam. Imao sam "plikove" koji su se primetili nakon prvog vadjenja iz vode, ali sam dobio nov čamac koji nema nikakvih problema. Nenad je skroz korektan i maksimalno je izašao u susret.

ajveks:

--- Citat: zoki_ns  04, 10, 2023, 20:24:45 posle podne ---Nisam. Imao sam "plikove" koji su se primetili nakon prvog vadjenja iz vode, ali sam dobio nov čamac koji nema nikakvih problema. Nenad je skroz korektan i maksimalno je izašao u susret.

--- Kraj citata ---
Sad ce i kod mene da bude "korektan" pa nismo kupili camce za upola cene i ostecene,nego nove po punoj ceni znaci nema sta da ne bude korektan,ti plikovi su ti osmoza raspo bi se camac za dve sezone,kad sam ih video na Hunter 575 nisam verovao.

Sent from my RMX2002 using Tapatalk

neptun:
Ove greske u kalupu nisu strasne,ali treba pratiti,ako se pojave prve druge sezone neke promene to mora da se vrati. Vidi sa proizvodjacem.
Osmoza je posledica lose gradnje i za to nema izgovora . Nema joj leka i ne bi smela da se pojavi ,moj brod je napravljen 1975 godine i nema ni jedan jedini znak osmoze ili pukotinu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju