E, ovako treba... > Plovila
Polaris Glider
budens72:
Sa srećom Mileta!
Alexa:
--- Citat: budens72 14, 03, 2023, 20:42:55 posle podne ---Sa srećom Mileta!
--- Kraj citata ---
Ovo mi liči na onaj vic Probudi me žena, kaže: "Sanjala sam da kupujem čizme od 200 eura ".Reko, ‚ajd sad spavaj, možda nadješ nešto jeftinije" stri
Svakako je to posebna draž kada se mašta i planira nabavka novog čamca 6589
Mileti srećna kupovina, znaće on to da sredi da bude "devojka".
MiletaStamat:
Hvala drugari. Ima neke velike čari u ovom starom dedi. Zaseći će on još mnogo talasa Dunava i Save. Šta da radim, zaista nisam mogao da mu odolim. Uz malo glancanja uživaću na njemu, kao što sam do sada i na Cranchi-ju. Vidimo se na reci.
MiletaStamat:
Danas konačno voda. Posle skoro tri meseca rada u dvorištu, vadjenje brodskog motora, izgradnja nosača za Hondu danas konačno Polaris zaplovio. Nije baš bilo inspirativno ploviti ali hteo ne hteo od pristana Batajnica do Zemuna, cirka oko 10 km. Košava se pošteno razmahala, na trenutke su udari baš bili žestoki, talasi sigurno metar i nešto, ali malo levo, malo desno stigosmo do Zemuna i skoro iz prve bova uhvaćena. Sada je sve lakše. Kada se košava smiri, nastupa Uroš i povezivanje sve potrebne struje. Naravno biće još usputnog šminkanja ali to je već uživanje.
Moj drug Boban Marinero posle svih radova, saveta, kako i šta da uradim je zaslužio da malo odmori na krmenom ležaju čamca. Zadnja podešavanja koja smo uspešno završili je podešavanje hoda telefleks sajle za Hondu i kretanje kormila levo desno do maksimalnih mogućnosti.
MiletaStamat:
Već nekoliko godina čamac spuštam u reku uz pomoć traktora. Tako ne brinem da li će prikolica dovoljno ući u vodu, da li će se vozilo zaglaviti u vodi, da li će se čamac slobodno podići sa prikolice, što bi se sigurno dešavalo sa nekim putničkim autom ili terencem. Sa traktorom nema zime. Udje u vodu koliko je potrebno čamac fino zaplovi prikolica se izvuče i ja odoh polako nizvodno.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju