Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Staronovi član 😀

<< < (2/2)

nikolacube:

--- Citat: marek  11, 09, 2022, 23:04:09 posle podne ---Dobrodosao,

Sto se tice honwave t40 on je najsiri i najveci sto znaci da u manji auto ne moze da stane po sirini vec po duzini i da obaras sedista. 6ks je mali za njega, gledaj nesto vece ili ostani oko 3.5m sa camcem i 6ks motor.

U svakom slucaju ovih dana je prava prilika da ce se pojaviti nesto sto ti je interesantno pa je iskoristi.

--- Kraj citata ---

Hvala na savetu.
Da li negde ima informacije kojih je dimenzija upakovan camac? Tj koliki je alu pod, a koliki sami gumenjak?
Veci motor, zahteva bas vise mesta u autu 😂

marek:
129 x 79 x 45 cm ovo je po spexifikaciji uzmi metar pa vidi kako se uklapas u gepeku. Motor nije problem velicina nego tezina 6k je oko 27 28kg a vec 10ks je blizu 50kg

vaca:

--- Citat: nikolacube  13, 09, 2022, 18:37:40 posle podne ---
--- Citat: vaca  11, 09, 2022, 12:43:42 posle podne ---Dobrodošao

Što se polaganja tiče, koliko znam može samo u Kapetaniji
Meni su čak rekli da može samo u matičnoj (onoj koja pokriva tvoje mesto prebivališta) ali sam naknadno čuo da su neki polagali i u Pančevu a da su iz BG
Odeš u Kapetaniju, pokupiš žiro račune za uplatnice, uradiš zdravstveni pregled, učiš malo i to je to
Literatura je obično Zakon o plovidbi, mada sam ja nalazio na netu još neke korisne informacije
Meni je jedan bivši kapetan nudio da me sprema i priča mu je ok ali to košta oko 100€ + sve ono što ide Kapetaniji i lekarski (što je oko 7000 din bilo prošle godine), tako da sam se ja odlučio da sam probam i uspeo sam da položim.
Ako te interesuje, mogu ti proslediti broj kapetana

--- Kraj citata ---

Hvala na odgovoru.
Moze broj, pa da vidim da dogovorim za decembar, ako imaju termine.

--- Kraj citata ---

Poslao na PP

nikolacube:
Ljudi, hvala Vam puno...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju