E, ovako treba... > Restauracije

Jedrilica Neptun 22 - kupovina, sredjivanje i dalje

<< < (2/2)

neptun:

--- Citat: Zole  28, 05, 2022, 22:51:43 posle podne ---Stare originalne patosnice sam isto oprao i hteo skoro po svaku cenu da ih sacuvam. Gornja strana je bila dobra ali donji sloj koji bi trebalo da bude nesto kao guma potpuno je istrulio. Ostatke tog sloja sam nekako skinuo i naneo odozdo silikon, ravnomerno razmazao i sacekao da se osusi. Uglavnom, uspelo je...

--- Kraj citata ---
Mogao sam ja da ti ispletem nove

broker975fx:
Cao Zole matori nauticaru,
Secam se tvoje stare jedrilice i ona je imala krov koji se podize, slicni brodovi.
Koja ti je sada lokacija?

Zole:

--- Citat: neptun  29, 05, 2022, 10:01:29 pre podne ---
--- Citat: Zole  28, 05, 2022, 22:51:43 posle podne ---Stare originalne patosnice sam isto oprao i hteo skoro po svaku cenu da ih sacuvam. Gornja strana je bila dobra ali donji sloj koji bi trebalo da bude nesto kao guma potpuno je istrulio. Ostatke tog sloja sam nekako skinuo i naneo odozdo silikon, ravnomerno razmazao i sacekao da se osusi. Uglavnom, uspelo je...

--- Kraj citata ---
Mogao sam ja da ti ispletem nove

--- Kraj citata ---
Eeee, sto ne rece pre...ja se namucio

Zole:

--- Citat: broker975fx  29, 05, 2022, 20:21:50 posle podne ---Cao Zole matori nauticaru,
Secam se tvoje stare jedrilice i ona je imala krov koji se podize, slicni brodovi.
Koja ti je sada lokacija?

--- Kraj citata ---
Cao Dule bivsi jedrilicaru,
u pravu si, ta stara je isto imala krov koji se podize a to su inace isti brodovi...
Ova jedrilica sada ima samo drugi raspored u kabini i malo izmena spolja...
A lokacija mi je poslednjih 6 godina Nemacka...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju