E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Plasticni gliser 3,5m restauracija
foRce:
Odlicna kupovina, ima bas lepo da glisira sa tom konjazom na laganom koritu.
Imas li informaciju koliko ima kilograma motor?
zeljko_srb:
58kg pise na plocici.
Uz motor sam dobio komande a medju njima i sajla ultraflex m58, trebace mi glava za volan i krecem ovih dana u sastavljanje.
Koji motor ti imas na elanu? Slicne su dimenzije camci
foRce:
Ja imam starog Johnsona 2T 20 konja. Stalno neka podesavanja i zezancije........
Ide lepo na punom gasu, ali mi se na niskim obrtajima stalno gasi, pa ga non stop stelujem.
Rado bih pazario takvog Tohatsua i resio nerviranje :)
zeljko_srb:
Kako se pozicionira komanda? Da li treba da prati donju liniju camca i da li ide direkt na camac ili treba nekiodstojnik izmedju camca i nje? Nekako mi je previse blizu camca. Kako posle sajle upskovati da ne landaraju po camcu?
Druga stvar, multiflex glava volana jel se montira ovako kako sam na slici okrenuo?
maverick:
Bitno je da mozes nesmetano rucicu pomaknuti naprijed...tj ubaciti u brzinu i dati gas...Znaci da sakom ne zapinjes o stranicu camca i da ne udaris prstima kad je rucica spustena u maximalni polozaj prema naprijed...Sajlama ne smeta .Ovako po slici cini mi se da je trebas vratiti malo prema nazad. Obicno izmedju komande i same plastike ide jedna ploča debljina cca 1 cm da je ipak malo odmakne da ne zapinjes rukom. Sto se tiče puža volana...njega stavis na nacin da obratis paznju s koje strane čamca ces dovesti sajlu prema njemu pa tamo i usmjeris ta dva mala otvora . U jedan udje sajla i zategnes maticom a na drugi sajla izlazi kako motas lijevo desno i preko njega ide komad plastičnog crijeva da te taj dio sajle koji izlazi ne umasti po nogama
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju