E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Plasticni gliser 3,5m restauracija
DuleN:
Po mom misljenju, ti imas suvise mali camac za taj motor i kad ga poteras on se propinje, sto je i normalno...
Podizanjem motora apsolutno nista neces postici.
Ako ti treba majstor za motore u NS, ja vec godinama saradjujem sa Igorom iz futoga - 063490221
zeljko_srb:
Hvala za info zvacu ga.
Danas cu da skinem karb da ocistim dizne.
Sledece je za probu cu da stavim protiv teg dzak peska pod palubu cisto da vidim sta se desava. Nemoguce da ne moze! Ljudi idu na meseca ne da ne mogu da ustelujem camac. Vidjao sam slicne camce sa 50, 70 konja motorom i voze normalno ljudi. Kontam jos malo mu treba, samo zivaca fali.
George:
A koji ti je ugao između motora i zrcala? Ako ti tone zadnji deo smanji ugao maksimalno, tj. skroz primakni motor do zrcala, da motor u radu izdiže krmu čamca.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
zeljko_srb:
Pentu sam postavio u vaser vagu, dok je i camac bio u vaser vagi na klocnama. Al imam jos 2 rupe za primicanje do zrcala. Prvo moram karb da resim da normalno radi motor pa je sledeci korak stelovanje visine i nagiba.
Po slici kolko mozete videti. Kavitaciona ploca je u odnosu na dno camca na 4cm ispod dna. A noga stoji da kazemo 90%, u vaser vagi je.
George:
E, ako imaš dve slobodne rupe do zrcala, slobodno ga stavi u poslednju, pa ga onda probaj. Balast napred obavezno. Ima tu malo igranke oko toga...
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju