E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

AZIMUT

<< < (3/6) > >>

zorter:
Kap, za motor cu znati kad se Dule pojavi. Sad mi sve zavisi od njega, i naravno moje odluke. :drinks: U svakom slucaju ne bi bilo lose da taj motor bude kod tebe u subotu uvece ili nedelju ujutru.

P.S.
Ako deda i samardza dodju direktno na adu, ja bih mogao biti tamo vec oko 10,30. :good:

zoki novus:

--- Citat: Barba  02, 10, 2009, 01:43:03 pre podne ---Jbg matori, ,meni se Petra vise svidja. Ne zameri na iskrenosti. Azimut ima potencijala, ali i jako puno posla.

--- Kraj citata ---
sto mislis vise lici na pasaru :dance1:

Barba:

--- Citat: Dule  02, 10, 2009, 13:49:29 posle podne ---Sale, okupljanje zavisi od Zortera. Vidis da prodavac ide na pecanje a kupac nema pojma gde je ono sto kupuje :)
Ocekujem dramatican rasplet.
Barba, Petra je i meni lepsa. Ali ako zelimo komfor ... Pa Petra je lepa zato sto smo je sredili. Danima  smo samo one linije crtali. Dodavali i skidali, doterivali svaki deo. Tako ce biti i sa Azimutom. Videces na prolece... neces prepoznati brod :) .
Na petri mi je nedostajala stajaca visina u spavacoj sobi, ovde je imam. Veca je kuhinja i kupatilo...
Da ne pricam o gornjoj palubi i komandnom mostu i mestu za suncanje koga sad ima dovoljno.
Vlada ce se naraditi ali onda ce sve biti drugacije. Planiram odmah tri stavke.

--- Kraj citata ---

Azimut u svakom slucaju pruza mnogo vise nego Petra, ali onaj camac mi je nekako fenomenalan. Ona prica kad trazis dlaku u jajetu i ne mozes da je nadjes. Ne sumnjam da ce Azimut na prolece biti mnogo lepsi, ali ima puno da se radi da bi zasenio Pet

Svratio bih i ja sutra, ako nije problem, dajte samo neko okvirno vreme.

Pozdrav,

@zoki

Pasara je camac van konkurencije.  :)

zorter:
Barba, ja cu na adu doci oko 10,30 - 11 h. A ostali, ne znam. :good:

deda:
Pa kod Duletovog lokala!Najjednostavnije!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju