E, ovako treba... > Plovila
Hunter 575 - Zile
Zile-nbg:
Probacemo. Steta samo sto u Srbiji ne mozes da uzmes elisu i da probas, nego kupi, pa ako imas srece mozda i vratis i zamenis za drugu roll4
alexdja:
Teško je doći do elise za probu kod nas...
A možda ti je i optimalna ta što imaš ko što je Neša i rekao...
Zile-nbg:
Zmiga je rekao 14, ali je motor isporucen sa 13. Da li im Zmiga nije napomenuo ili su ovi zaboravili nije ni bitno, tako je isporucen i sad idemo dalje. Probacemo neke koje imamo u ponudi.
Drivee:
--- Citat: Zile-nbg 26, 04, 2022, 12:18:10 posle podne ---Probacemo. Steta samo sto u Srbiji ne mozes da uzmes elisu i da probas, nego kupi, pa ako imas srece mozda i vratis i zamenis za drugu roll4
--- Kraj citata ---
Po zakonu o potrosacima, sva roba moze da se vrati nazad ako je neostecena i ako je kupljena putem daljine. Rok za vracanje je 14 dana.
Sto se tice elise, univerzalna ne postoji. Od te srednje (univerzalne) uvek ima bolja u zavisnosti koliko si otezao ili olaksao camac.
Ne znam zasto se vatate za velicinu elise. Velicina ne znaci da li je ona brza ili sporija vec pitch + velicina ili - velicina!
Zile-nbg:
Ne ne, ovo sto ja pisem 13-14-15 to je sve pič.
Naravno da ne postoji univerzalna, ali postoji neka koja nekome najvise odgovara, tj pravi najbolji kompromis.
Ja da menjam elisu na vodi, osim ako ne mora, ne zelim. Nadjem koja mi najvise odgovara i to je to.
Sto se zamene tice, i previse sam dobro upucen u zakon o zastiti potrosaca i obavezama prodavaca zbog posla, ali me to svakako ne zanima. Da porucujem, pa da vracam.
U svakom slucaju resice se i to, nije stala krava na zulj.
Mozda me je malo iznerviralo sto mi nije isporucen motor sa 14, kao sto je dogovoreno, ali idemo dalje.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju