Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Dunavom od Novog Sada do Beča
zankiki:
Moja je ideja bila ići do Černe vode, pa kanalom u more... Nisam ni mislio ulaziti u samu deltu, mada je to možda greška.
Baš bih voleo čuti šta drugi misle o tome.
STG:
Jeste malo duzi put, ali obavezno Delta, pre svega zbog prirode, pecanja, meraka.
Od Cerne vode, kroz kanal, se do luke Konstanca brzo stigne (64km), ali sta ces u ogromnoj strokavoj luci? Mozes samo da izadjes na more, Tomis marina i cao.
Po samoj delti mozes lutati nedeljama, nema kraja...
budens72:
Ako Bog da da se spustim dole onda sigurno delta i to bar 10-15 dana,što je u principu malo vremena za obići i mali deo delte ali jbga, slobodno vreme je najveći problem, zato i kontam da taj put ne može da traje ispod dva meseca
neptun:
--- Citat: zankiki 14, 01, 2022, 09:15:33 pre podne ---Moja je ideja bila ići do Černe vode, pa kanalom u more... Nisam ni mislio ulaziti u samu deltu, mada je to možda greška.
Baš bih voleo čuti šta drugi misle o tome.
--- Kraj citata ---
Meni se cini da je tu delta glavna, to more tamo ne verujem da je nesto. A za more predlazem brod na prikolicu pa u grcku..sad prevoz broda i nije bas toliko skup. Pa ako se ide na tri nedelje i vise to ima smisla.
A sto se delte tice verujem da je to super akcija, treba dobro prouciti sta tamo sve ima da se vidi. Verovatno kad bi bila tamo po neka prava marina i nekakva dobra reklama da bi delta bila puna brodova
zankiki:
Ali onda više to ne bi bilo to, i jeste tako zanimljiva destinacija zato što je divljina...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju