Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Brodom iz Svedske za Srbiju

<< < (6/8) > >>

Alexa:
Upravo sam se vratio iz marine Srebrno jezero, brod je pre sat vremena uspesno stigao na odrediste. Mladi kapetan je obecao iscrpan opis i slike ove nesvakidasnje avanture kada se malo sredi i odmori. Sutra ga ceka carinjenje.

loki:
Zdravo Svima,

Hvala na recima podrske! Kako je proslo par meseci od avanture, a brodic je uspesno registrovan i trenutno u marini u Velikom Gradistu vreme je da podelim iskustvo sa vama. Napisao sam poduzi tekst o celom putu, sve od kupovine samog broda, izbora modela, motora preko tehnologije koja vam je potrebna tokom puta pa do carinjenja i procesa uvoza sa cenama i ostalim komentarima.

Sve to mozete da pronadjete na ovom linku:
https://tinyurl.com/brodicemizsvedske

Tamo cete pored opisa puta naci i check listu za kupovinu brodova (u koliko zovete ljude sa oglasa da znate koja pitanja da postavite i imate mesto gde to da zabelezite) kao i cenovnik registracije u Srbiji.

Za sva dodatna pitanja pisite :) 

Pozdrav,
Uros i Goran

Losmi:
Svaka cast! Prava avantura.

Preleteo sam malo putopis i zaista ima korisnih saveta.

Nisam samo razumeo, jeste plovili i nocu ili ste se sidrili, vezivali u obalu? Ili ste plovili od marine do marine?

Koliko ste vozili dnevno, neka prosecna brzina mozda?

DuleN:
Svaka cast !!!
Skidam vam kapu i za plovidbu i sva objasnjenja  hi hi hi

MiletaStamat:
Svaka čast. Skidam kapu na avanturi. Kad budeš imao vremena mogao bi nam malo opisati brod i postaviti fotografije istog: Dimenzije, enerijer. Ako već ne možemo da kupimo volimo svi da vidimo fotografije dobrog broda.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju