NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
Poklanjam: rezervoar, sajle i filtere za dmb
marko07:
--- Citat: broker975fx 13, 08, 2021, 16:03:55 posle podne ---Stavi sve zajedno 100 eur pa ce da zovu ljudi da spustaju cenu.
--- Kraj citata ---
Bukvalno sam to rekao zeni pre nego sto sam podigao temu k5
Reko da sam stavio i da trazim neke pare neko bi se vec javio :)
Svakako odose sajle i rezervoar, ostalo ceka i dalje u tami podruma :)
Drivee:
--- Citat: broker975fx 13, 08, 2021, 16:03:55 posle podne ---Stavi sve zajedno 100 eur pa ce da zovu ljudi da spustaju cenu.
--- Kraj citata ---
stri stri stri stri stri stri stri stri
Terca:
Od ponuđenog mi ne treba ništa, al pući ću na lakat ako ne primetim da ti dmb-ovi ne bi trebalo da se zaustavljaju dekompresorom, već ukidanjem dotoka goriva zakretanjem poluge na boš pumpi.
Tako kaže i uputstvo za upotrebu ;)
Dekompresor služi za zaletanje kod pokretanja.
Bakara:
Da, kod nasih motora starije proizvodnje ima sajla koja kad se povuce zakrene polugu na bos pumpi, dekompresor nema veze sa tim. Na vecim motorima, a i manjim-novijim, polugu i sajlu menja solenoid koji odradi taj posao cim se okrene kljuc kontakt brave na pocetnu poziciju, tj ugasi.
Razmisljao sam da ugradim solenoid, ali je to komplikovanje bez potrebe. Sajla je najprostije resenje koje radi to sto treba da radi sajkaca
George:
--- Citat: Terca 20, 08, 2021, 12:35:14 posle podne ---Od ponuđenog mi ne treba ništa, al pući ću na lakat ako ne primetim da ti dmb-ovi ne bi trebalo da se zaustavljaju dekompresorom, već ukidanjem dotoka goriva zakretanjem poluge na boš pumpi.
Tako kaže i uputstvo za upotrebu ;)
Dekompresor služi za zaletanje kod pokretanja.
--- Kraj citata ---
Naravno. Jedno je dekompresor, a sasvim drugo sajla za gešenje. Ja mog još nikad nisam ugasio na dekompresor. Hm, ajd možda jednom posle malo više rakije, pa sam pobrkao dugmiće...
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju