Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Šareni BigFoot i ja...

<< < (2/4) > >>

broker975fx:
Kako ide bf sa tom jamahom, jel to 3 cilindra ili 2?

Drivee:
Ove godine su kupljena 2 nova sa Honda20. Mogu da kazem da dosta lepo to lezi i ide. Samo da nije plastika :)

vookela:
Dobrodošao!  25648

Cacciatore:
Hvala na dobrodošlici, čamac je kupljen u martu polovan u Futogu, bila neka zamena staro za novo pa rešio da ga uzmem odmah da ne bi čekao par meseci na nov a i bio skoro upola cene od novog. Model je koliko su mi rekli restajling odnosno model pre ultimate, proizveden 2012.
Yamaha je 2 cilindra, zadovoljava za sada ali mislim da je za njega idealno 30 možda cak i 40, ovako sa dvoje klinaca i kucetom ide oko 32 nizvodno pod punim gasom.

Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока

LSI:

--- Citat: Cacciatore  02, 07, 2021, 06:10:15 pre podne ---... zadovoljava za sada ali mislim da je za njega idealno 30 možda cak i 40, ovako sa dvoje klinaca i kucetom ide oko 32 nizvodno pod punim gasom.

Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока

--- Kraj citata ---

Пријатељу, брзина од 32 км/сат је више него лепа брзина али пловити том или већом брзином са двоје "клинаца" и кучетом... Па, рецимо то благо и бираним речима: није баш најпаметније!

Не замерите на коментару. Бигфут је добар и стабилан чамац али релативно узан а деца су деца, а куче је куче.

Нећу више, извините на коментару.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju