Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav od Miloša

<< < (3/4) > >>

MiletaStamat:
Dobro došao na forum. Imaš odličan čamac. Ne moraš ni da stavljaš jači motor, nije sve u glisiranju i divljanju na reci, ima mnogo više čari u mirnoj plovidbi i uživanju. Šteta što to nije ono duže korito, koje sam i ja imao nameru jednom da kupim, jer za rekreativce prava mera je 6 metara dug čamac, mada ne fali ništa ni 5 metara za uživanje.. Uživaćeš i ovde na forumu kao što uživaš na reci. Srećno!!

ranke:
Ljudi, hvala svima na lepim rečima.
Da, tu priču o Batinom koritu sam čuo od prethodnog vlasnika. I to jeste to, ovaj čamac jeste taj tip.
U mom okruženju, ljudima to nije bilo poznato, pa I ja to nisam napisao u pozdravnoj poruci.
Što se tiče snage motora, da u pravu ste...I meni je palo na pamet da bi 40-50 ks bilo bolje...ali za sada ovih par vožnji nije bilo loše ( verovatno i zbog euforije ). Mada iskren da budem , nije mi odmah bilo najvažnije glisiranje i sulude brzine .Šalim se...verovatno će doći to toga: eh da je malo jači motor ...
@srsa moguće da je to isti čamac, u stvari vrlo verovatno. Dajte neki detalj koji bi mogao da ga “indetifikuje”.

foRce:
Dobrodosao,
Bas lepo plovilo, u nedelju sam plovio sa Elanom 545 od drugara, vrhunski osecaj. Malo je duzi od ovog, svakako su slicni.
Da li si mozda merio koliko trosi na nekom normalnom gasu?
Uzivaj.
p.s. da li neko zna da li je Bata pravio i glisere 400 i 402?

ranke:
Pozdrav
Evo, malo kasnog odgovora.
Još nisam uspeo da izračunam potrošnju, ali izgleda da i nije zanemarljiva

Drivee:
Pa, na punom gasu oko 13-14 litara. Mozda litra dole..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju