E, ovako treba... > Plovila

Hunter 535 - Zile

<< < (19/24) > >>

Zile-nbg:
Ma razumem ja to, pogotovo sto sam odrzavam poljoprivredne masine i kola koliko mogu, tj imam volje i vremena. I set kvacila je potrosni deo, pa je ipak fabricki dosta dugotrajniji od originala koji se kupuje u ovlascenom servisu.
I onako planiram na zimu da lepo sedim u garazi i da polako cackam motor, da vidim ja sta tu sve ima  roll4

srsa:
Ako ti se ne daj Bože impeler raspadne u vožnji, a ti to ne primetš na vreme, imaćeš ti daleko veću zanimaciju i pre zime. kuku

srsa:
Guma je to, vremenom postane kruća i počne da se kruni, a onda  56568

Zile-nbg:
Pa dobro, fabrika je rekla na 300 sati, kod mene je tu oko 295 trenutno. Od svega moguceg, problem kontrolnog mlaza je bio u izlaznom crevu, tako da impeler radi kako treba, mlaz je dobar, nije isprekidan i prilicno sam siguran da ce izgurati ovu sezonu  114

U svakom slucaju, kad sam izbacio onu gamad, motoric prede, mlaz pici, voda je mlaka, pivo ladno, a na medjici samo  dodo

Nego da iskoristim priliku da pitam. Kako antialgin radi? Da li radi tako sto se alge uopste ne lepe ili se malo lepe i lako skidaju? Na mom camcu je antialgin iz cini mi se 2017 ili 2018god. Uhvate se alge na dno camca u nekom filmu, tipa milimetar debljine, i kad prodjem dlanom, sve se skine. Svakako planiram pred sledecu sezonu da stavim novi, nego cisto da pitam  roll4

broker975fx:
Pa bas tako radi, hvataju se one svakako ali se lako skidaju i to pod uslovom da koristis kvalitetan. U drugom slucaju se sve oljusti i skine. E sada naravno ko i u svakoj farbarskoj prici da koristis u najbolji i najskuplji ako se uradi susterska priprema ima da se skine sve jako brzo

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju