E, ovako treba... > Plovila
Hunter 535 - Zile
Zile-nbg:
Evo slike vesla, ne pise nista na njemu, ali znam da je kupljeno ili Novom Sadu stri jbg
Inace, ceo zivot sipam gorivo iz kante i danas uspem da prepunim rezervoar kuku
Sve u svemu, lepo je vreme za jedan krug koliko obaveze dozvoljavaju za sada. Iskoristili smo priliku i da dopunimo deo obavezne opreme roll4
Drivee:
Rezervoar i kada punis, izbaci ga napolje najbolje pa ga toci tu. Uvek tocir ili neku flasu odsecenu drzu u boxu da imas. U boxu kada se prosle gorivo isparava, jos ako imas el start, moze da dodje do BOOM ako nisu zategnute klemne. Sto se tice vesla, ja koristim drveno, a ovo mi se cini nekako..prilicnije za al camac. Potrazicu.
Zile-nbg:
Naravno da imam elektro start ha
Ma sipam ja na flasu, nije to problem, nego sam mislio da ce moci da stane jos malo. Nije se prelilo mnogo, rakijska casa, naravno odmah je isprano, prebrisano itd.
Nego da li je neko imao iskustva sa ubacivanjem zadnje sipke kako bi prepravio tendu sa montazno/demontazne na fisknu?
Kod mene su kanapi napred i nazad (kao na prvoj slici), a hteo bih nazad da stavim sipku i odgovarajuce nosace (kao na drugo slici)
Kabe:
Za prepravku ti treba dve plastike (nosači na dve strane), teleskopska šipka ako nećeš fiksnu. Burgija, silikon i šrafovi...
Kod mene to ovako izgleda "fabrikana".
Kako nisam pecaroš, meni tenda u tom položaju ne pravi problem, neki izbegavaju takav sistem zbog toga, a i zbog otežanog "izveslavanja". Ja sam se natrenirao kada je to u pitanju pa mi i nije veći problem.
Zile-nbg:
Hvala na savetu i slici, nesto tako sam zamisljao, samo je problem sto ja imam ogradicu duz celog camca, pa ne mogu da usrafim bazu za tendu u sam camac vec moram da izmajmunisem kako da umesto baze napravim kacenje za cev, tj ogradicu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju