E, ovako treba... > Plovila
Hunter 535 - Zile
Drivee:
LSI, maverik
Motor ne gasim na plovnom putu, recimo bar 300m od plovnog puta, ako je plovni put desna strana, ja se spustam pri levoj obali, i to sto blize. Prvo, tu je mir i tisina, drugo, plice je i nema talasa toliko i nije voda uzburkana. To je uglavnom potez od moje sojenice 5 km uzvodno i 5km nizvodno. naravno, taj deo poznajem kao svoj dzep, sada sedim za racunarom ali tacno znam ko je na tom potezu i gde.
Zile-nbg:
Danas smo nastavili opremanje camca krucijalnom opremom sajkaca
Svratio sam do Jumba, ali gospoja kaze da ona zeli da leskari, a ja sam naravno uradio onako kako sam hteo i ono sto mi je receno, pa smo uzeli ove dve stolice u Jysku.
Samo cu skinuti plasticne drzace da ne bi grebali patos camca, a mozda namotam i malo izolira roll4
Drivee:
Drug, kakvo ti je to veslo? Moze li slika i gde je kupljeno?
Zile-nbg:
Islo je uz camac, ali slikacu kad budem isao do camca.
zoki_ns:
Ergonomija stolica je silcna kao sto su i nase, da mozes lepo da se zavalis, tako da ove deluju super. U jumb-u je bilo slicnih prosle godine, ove godine mozda jos nisu nabavili, a i niije u svim marketima ista ponuda. Ja sam 3 obisao prosle godine dok nisam nasao sta mi treba, jer sam hteo one niske grcke stolice. Onda kada sam dosao kuci shvatim da to ipak nije to za nas i da su bolje te sto se zavalis u njima pa smo zamenili.
A sto se tice prsluka, mi imamo jedan, doduse nikad nije koriscen do sada, al neka ga nek se nadje. Drzis ga u boxu, kao i sve ostalo :D Kad montiras tendu napolju pojavice se dosta slobodnog prostora sajkaca Mada na ovim manjim camcima manjak prostora jeste jedan od nedostataka... Ja npr nemam te sundjere pa zbog toga imam vise prostora
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju