E, ovako treba... > Restauracije
Yt kanal - moj prvi brod
marko07:
Odgledah sve epizode do sada-malo je u poslednje vreme krenuo da odugovlaci tj produžava video bez neke potrebe ali sve u svemu zanimljivo za pogledati.
Ima dosta nelogicnosti, po meni, gde isto mesto farba 2-3 puta zbog prepravi koje je u startu mogao da zna ali svakako dobar pokazatelj kako zapravo izgleda sredjivati nešto tako od 0.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Dora:
Sad sam i ja pogledao skoro sve... Ipak ne fušeri sem onog sa stakloplastikom. Svidja mi se, vari kao i ja, nikako hahaha Radio sam ovako nešto mnogo puta na kolima ali nikad na brodu, ne znam kako kome ali je meni lično mnogo lakše na brodu, manja je odgovornost i sve je grubijanski ali crnački je to posao :)
Losmi:
Evo ga isplovio je :)
broker975fx:
Talentovan je za snimanje i video obradu, verovatno mu je to glavni posao. Sa ovim je napravio dobru foru i dobio brdo sponzorsrva za projekt. Sve u svemu sredjivanje broda u nekoj realnoj varijanti gde se ne izdrkava u beskraj a pokriva se ono sto mora. Lepa ladja svakako
STG:
Za mene tesko razocarenje "na kraju" tj porinucu, ali to je samo moj utisak.
Nisam siguran koliko je umesno, sli jos jedan pokazatelj koliko je nase trziste siromasnije od zapadnih - owatrol ulje! Ima ga na bas svakom brodu, prosto pokazalo se kao najbolje resenje za pokrivanje rdje, kupuje se od nautickih radnji do onih sa alatom, nije ni cena previsoka, ali kod nas ce preporuciti anti rost od 1,5€ ili wurth koji je "skup k'o krv"...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju