E, ovako treba... > Honda
Ugradnja elektro starta motora?
Drivee:
--- Citat: kole 20, 04, 2021, 13:11:48 posle podne ---
--- Citat: Drivee 20, 04, 2021, 11:18:01 pre podne ---Obrisah ja moj jer, ipak kod Honde to nije kao ko dostalih motora, pogotovo kod ovih koji nemaju opciju el starta.
--- Kraj citata ---
A ostali motori imaju regler a nemaju alternator? Pišeš bez veze, pa onda brišeš, pa opet bez veze ...
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Nisam rekao da ostali nemaju alternator, ako sam napravio gresku gore -obrisao sam, ne znam sta se ti nalazis prozvan, dosao si u temu, pos...o se i otisao. Ako mozes pomoci savetima pomozi, ovo sto radis ne pomaze nikom, verovatno tvom egu samo.
kole:
--- Citat: Drivee 21, 04, 2021, 07:41:39 pre podne --- Ako mozes pomoci savetima pomozi, ovo sto radis ne pomaze nikom, verovatno tvom egu samo.
--- Kraj citata ---
A kako pomaže davanje netačnih tvrdnji? Ako prebrojiš tvoje i moje postove "za podizanje ega" biće ti lakše da shvatiš zašto sam ti tako odgovorio.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
dalivul:
Hvala na trudu....
Danas sam popricao sa covekom koji kaze da je moguce da zamajac na motoru nije nazubljen i ne moze na njega da ide alnaser koji imam.
Znaci da vrv mora da se zameni i zamajac!
Drivee:
Na hondi bi trebalo da je nazubljen. Na Suzuki nije sigurno, provereno.
@kole
Sve moje tvrdnje su sigurno tacne i proverene.
djera1:
Vi mladi nepotrebno komplikujete. Okreneš na primer Saleta Hondu i kazeš o kom motoru je reč, pa mu postaviš pitanje koliko koštaju ruke da ti on ugradi na motor tvoje delove i on ti kaže sve što ti nije jasno. Verujem da kod tebe neče biti problema.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju