Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Dobar dan, dobri ljudi!

<< < (4/6) > >>

budens72:
Dobro došao  114

GuyFawkes:
Dobrodošao, divan uvod u još divnije dogodovštine koje te tek čekaju.
Ja sam u sličnoj situaciji što se posla tiče pa zadnjih par godina koristim čamac kao kancelariju.
Često sam i na Lidu pa ćemo se sigurno sresti. Poz  114

Losmi:
Hvala svima :)

Da, rad sa camca mislim da ce biti pun pogodak. Spoji se neki petak ili ponedeljak sa vikendom, i tri, cetiri dana uzivancije.

Ima tu i malo nepoznanica. Sto se interneta tice, MTS 4g ima pun signal na bovi i Lidu, i to vidim da lepo radi. Videcemo kakav je signal kada se malo maknemo. Ranije znam da je Telenor (Mobtel) tu bio neprikosnoven ali koliko sam cuo, sada je MTS bolji. I sa strujom cemo videti kako ce ici, tu su solarne ploce i dva akumulatora, postoji inverter sa 12v na 220v ali je na njemu vec frizider, plus dva laptopa, pumpe, videcemo kako ce to raditi. Moram i da pogledam koliko je to vati sve u zbiru. Slatke muke. :)

marko07:
Identične muke i isti setup imam :)
Čekam da krene plovidba pa da vidim sta I kako će ići sa strujom.
Inače za net sam pokrenuo temu i navodno je Telenor najbolji na rekama.
Ja imam Telenor na telefonu pa cu videti kako radi pre nego što uzmem neki paket za ruter na čamcu.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Zile-nbg:
Pozdrav druze.
 Sto se neta tice, ja mogu samo da potvrdim da je mts trenutno najbolji u brdima, gorama i planinama Srbije jer se cesto pentram, pa sam to proverio. U toj oblasti telenor je najgori, vip sredina, ali bas losa  m4

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju