Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav od Zileta

<< < (11/26) > >>

Zile-nbg:
Lep lep, ali van budzeta samo tako.

I novi 506Lux sa novim motorom od 20-30ks mi je van budzeta, ali ajde mozda bih se nategao. Kao i za sve sto sam kupovao, moracu malo da korigujem budzet.

Inace, bez uvrede, dvotakne motore ne volim ni u moto svetu, pa ne bih bas ni u natickom  sajkaca

zankiki:
Stvar ukusa naravno... Meni bi za čamac 2T uvek imao prednost...

Zile-nbg:
Da iznesem neka vidjenja, a i da priupitam nesto.
Videh juce Hunter 535 na Dunavu u plovidbi i posle na vezu i delovao mi je nekako malo. Nakon toga sam zagledao par komada Alu koje su radili Djena i Sale i to mi se vise svidelo, najvise zbog sirine, ali to nije opcija ove godine.
E sad, posto sam gledao neka korita, guglao, citao ovaj, ali i ostale forume, zanima me sta bih jos mogao da pogledam osim BF, Commandera, AquaLux? Nelt 506 sam gledao u fabrici i najvise mi je nekako legao, medjutim iskopao sam neke stare slike sa trojicom u camcu i delovalo mi je bas smesno  eek

srsa:
Smešno??? A šta očekuješ od čamca širine 120 (ili koliko već) cm? no125

Zile-nbg:
Kao sto rekoh, trazim prvi camac, duduk za nautiku, samo iznosim svoje impresije... Konkretno 506 je 5,6x1.52 preko svega. Vidim da su i ostali slicnih dimenzija. Mozda su samo ove slike ispale malo nezgrapne, ali meni je delovalo malo smesno kada sam ih video jer je ovaj camac deklarisan do 8 osoba.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju