E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Stigla bela lađa

<< < (8/9) > >>

tangabravo:
Drage moje i dragi moji , veoma sam vam zahvalan na komentaruma ma kakvi oni bili . Prvo o zakrilcima . Ja sam to video prvi put na TV-u kod tipa koji je na Havajima inače je svetski br.1 u jahanju na talasima i on je to montirao na svoju dasku i daska se izdigna iznad površine preko pola metra. Što se tiče povrede pa nema teoretske šanse jer mora da se roni preko metra da se dođe do kobilice , a to ću ja jedini raditi. Dodatni troškovi skoro nikakvi pošto sam sam svoj majstor a materijal sam iskoristio od " štrojenja ", inače je u maju registrovan u PA i to na dužinu od 6,9m i vodi se za sport i rekreaciju , inače sam ga bacio na berzu pošto u četvrtak ako da Bog idem u Trieste da pazarim jedan Val 35 ( www.mornar.net ) 10.65 92god, sa pdv-om  €16500

tangabravo:
 zaboravila luda glava fotke

Mornar u kanalu:
Срећан пут колега и да обавиш куповину у Трсту . Прелеп град ишли у Удине и кад смо се спустили у Трст са оне висине угледамо море а једрилице подигле једра на пучини .
Како планираш транспорт ипак 10,5 м и 3,2 м ширине , озбиљан подухват ?
.

Послато са S88Pro помоћу Тапатока

tangabravo:
Hvala kolega na lepim željama , a u Trieste , ako Bog da krećem sutra popodne - petak- . Što se tiče transporta, nikakvi problemi , već imam kandidate za posadu i vozi Miško. Pošto brod nije skoro zaštićivan odozdo , našao sam neke veze u Albaniji pa ću dole da ga vadim na suvo , ali to tek naproleće, a kada  sve sredim onda pravac Krf i tako   do Lefkade. Dobro more

tangabravo:
Bio u trieste i jedva našoput nazad, a išo samo da mi d..e vidi puta. Opet me izradio janez. Model odličan ali u očajnom stanju . Sada ću da spustim loptu i do proleća polako merkam nešto prihvatljivo. Dobro more

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju