E, ovako treba... > Elektro motori u nautici i ...

pomocni motor sa ali exspresa ideja za samogradnju

<< < (2/3) > >>

marko07:
Po onome što sam čitao ,a nisam previše priznajem, nigde u regionu nisu toliko skočile cene kao kod nas.
Kod nas privukla ona priča da su to uradili zato što se mnogo paleta gubi u Srbiji tj od dolaska na granicu pa do krajnjeg korisnika...nažalost to sam više puta doživeo.
Čak su mi u pošti jednom mrtvi ladni rekli- imamo mnogo ljudi ne možemo mi sve da pratimo...kao da to nije deo njihovog posla.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

LSI:
Душков коментар у вези с контејнерима је тачан али ово о чему ја пишем десило се током 2019. и наставило се у 2020. када су у Алију одлучили да више не шаљу робу као раније.
Сад иде само курирска испорука али то је прескупо за већину наших набавки.

Мени су лично на пошти држали робу гогово три месеца и тек након слања приговора уз копије извештаја о току испоруке где су се видели детаљи када је роба испоручена Пошти у Београду, после два дана сам добио робу.

Многи то нису успели и тражили су и добили од Алија новац назад а роба је остала у складишту поште, а Али је престао да испоручује.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Dora:
I postali su bezobrazni i to opasno... Tri puta naručin regulator za solar i sačekaju da prodje onaj rok pa mi vrati pare, sad najnovije onaj lonac za beli crni luk, poštarina 70 evra a lonac 50+, platim i pitam da li će poslati, odgovri da je neki cvetni holidej i šalju posle toga (valjda NG) i naravno istekne 13 dana i par dana kasnije vrate pare... Sa ebajom ne smeju tako da se zezeju a skoro su iste cene a negde i povoljnije, tako da je Kinez umro za sada..
Ukupno mi drže pare 40 dana.. Tako i moja baba Kurana zna da posluje...

broker975fx:
Jes vala i mene Ali za neku bateriju drndo mesec dana i onda vratio pare, na kraju nadjem na ebay u fr i sve stigne sa free shipingom za manje od dve nedelje.

Drivee:
isti slucaj, porucim MPPT i pise mi da je poslato. Sve je ok, gledam roba se krece.. cekam cekam.. roba je u RS. I onda mi vrate pare. Dakle i trasing je fake!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju