Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
ELAN GT402 Throwback
zankiki:
Ništa te ne košta da probaš da ih napuniš sa WD40 recimo, meni je zaglavljivala sajla od sauga pre više godina, pa evo i dan danas radi...
steps:
Slazem se sa kolegama ali isto tako mislim da je u pitanju jedan od najvaznijih delova upravljanja camca koji se krece velikim brzinama tj.glisira....moje misljenje je da tu sajlu treba promeniti....mozda je ovo dobro doba godine..pred sajam nautike....pa treba okrenuti nekoliko prodavnica i traziti sajamski popust... 114
marko07:
Ima na yt snimaka kako se podmazuje sajla ali kao sto rekoše ipak je bolja nova.
E sad za novu-prošle god kad sam na čamcu menjao sajle Zeka je bio izricit- kakve crne Boban sajle, samo nautička ne znam tačno koja...
I tako bi, uzeh preko njega od onog što dovozi iz Italije- siguran sam da su mnogo skuplje a Zeki verujem da jesu bolje...
Moj utisak je da i gas i kopča mnogo lepše rade od kad smo zamenili, volan je hidraulika pa tu nije bilo promene.
Sent from my SM-F916B using Tapatalk
budens72:
Svojevremeno sam teleflex sajlu na Dalmatinki koja je bila toliko zaglavila da se nije mogla ni malo pomerati kroz bužir doveo u stanje da je radila kao nova.
Improvizovao sam na kraju sajle kao neki levak obesio sajlu da visi opružena i sipao naftu...posle par dana dok je nafta prošla skroz počeo sam da je razmrdavam i to je bilo uspešno, zatim sam na isti levak sipao ulje i ostavio nekoliko dana da stoji i povremeno povukao gore-dole kroz bužir i posle je radila kao nova.
Tako da može da se sredi ako nije oštećena...
Drivee:
Nisam ispratio gde zivis, sto se tice NS, covek radi sve vrste sajli tu kod najlon pijace. Na cosku kod kruznog toka. Mada i nije jedniti, ima ih vise u NS koji to rade..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju