Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
ELAN GT402 Throwback
Drivee:
A camac je kaoooo lutkica. Presladak.
MiletaStamat:
Dobro došao na forum. Uživaćeš ovde kao što uživaš na reci. Elan je odlično sredjen. Prošlog leta sredio i ja jedan za sina, nije baš kao tvoj ali može da prodje.
foRce:
Hvala na komplimentima. Drzi se starac odlicno za sada jh
Super je tema, ispratio sam sredjivanje 402 za sina, sjajno zaista.
Meni jos samo fale originalna sedista da upotpunim pricu koju smo zamislili, ali se bas tesko nalaze. Ova koja imam sada su odlicna zato sto moze troje da sedne u redu, naravno racunam moje klince, a ne odrasle. Ako neko slucajno ima neku informaciju gde ih naci bio bih zahvalan.
Uskoro vracam motor na gliser i lagano pocinje sezona. Od radova je uradjeno sledece: zamena impelera, zamena ulja u menjacu, zamena dihtunga na glavi, ustelovan karburator i jos po neka sitnica.
Razmisljam o pomocnom motoru koji bih nosio kada idem malo dalje sa porodicom. Ne bih pravio one nosace i kacio Tomosa kog imam, nego sam ciljao na adapter sa elisom koji se kaci na kosilicu koju vec imam (trimer). Kosta svega 70 eura i lako se konvertuje u motor. Ima li neko iskustva sa tim? U pitanju je bred Demon. Inace sam sa trimerom vrlo zadovoljan, vrti se kao TypeR, zna Kabe na sta ciljam lol
calypso2:
Iskreno, na tu velicinu plovila i okolnost da si na reci, najoptimalniji pomocni motor ti je veslo 114
Salim se malo, ali stvarno mislim da nema potrebe za pomocnim za tu koncepciju i velicinu
Bakara:
Ono što sam ja imao prilike da vidim na Dunavu, nije me ubedilo... Jedva je gurao uzvodno mali gumenjak sa troje ljudi uz buku kao da testeriš drva motorkom sajkaca
Taj motor je deklarisan na 5.2hp ili tako nešto, ali moram priznati da je Tomos 4 za njega vrlo ozbiljan vanbrodski motor.
Pošto bi tebi to bila rezervna varijanta koju verovatno ne bi upotrebio nijednom u toku godine( ili jednom sajkaca ), onda je možda i dorastao tom zadatku, da pogura čamac da se skloniš negde.
Jedini problem je sa prostorom, ja sam imao gliser Kvarnerplastika G370, malo manji od tvog Elana, i znam da nije bilo šanse da imam glavni motor i nosač za pomoćni. Sve je to mnogo tereta za krmu, malo mesta, i motori budu veoma blizu vode.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju