Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Gasi se granični prelaz Bezdan

<< < (5/6) > >>

calypso2:
Ma moglo je bez prijave ali ne dao Bog da vas u bilo kakvoj kontroli legitimišu...Može biti ozbiljan problem. Mada opet zavisi na koga naiđeš

vepar:

--- Citat: George  01, 02, 2021, 21:14:05 posle podne ---A jesi li ga samo zagledao sa vode, ili si ga i posetio?

--- Kraj citata ---

Iskreno nisam ulazio u restoran u camcu sam imao dvoje dece i to 5 i 2 godine i bili smo u kupacim... Motali smo se po marini, izasli na obalu pa nazad.

vepar:

--- Citat: calypso2  02, 02, 2021, 06:46:36 pre podne ---Ma moglo je bez prijave ali ne dao Bog da vas u bilo kakvoj kontroli legitimišu...Može biti ozbiljan problem. Mada opet zavisi na koga naiđeš

--- Kraj citata ---
Slazem se, naravno da ne treba ilegalno prelaziti granicu, samo sam hteo da kazem da nije to sve bas tako strogo... i verujem da bismo mogli odraditi odjavu danas a sutradan prijavu, narocito ako su granicni prelazi udaljeni. A dao bih i glavu na panj da ne bi bilo problema ni da se odjavim u NS i prijavim kroz koji dan u Hrvatskoj ili Madjarakoj.

zankiki:
Možda je sad malo bolja kontrola zbog migranata i cele te priče.
A za ovaj deo bi se trebalo raspitati (ili probati)  sajkaca

calypso2:
Ma srećom nije more, nego Dunav. U Hrvatskoj su na moru do krajnjih granica neprijatnosti rigorizni po tom pitanju.Čak sam se zarekao pre par godina da nikada više neću ploviti njihovim ter.vodama. Iživljavanje nad iživljavanjem! Ne samo prema meni, nego većina ima to iskustvo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju