E, ovako treba... > Plovila

Alu camac preporuka

<< < (10/13) > >>

AccA:
Priznajem, krvi sam  kazna .
I pre nego sto sam procitao par poslednjih komentara sam odustao od ove ideje, jer 40eur na 2700 mi ne znaci nista.
E sada, ne ulazeci u ovaj zakonski deo koji je Terca postavio, i koji mi je jasan, samo jedno pojasnjenje. Predhodne 4 godine sam koristio gumeni camac, koji nema bitve. Pre toga sam imao plasticni camac, koji je imao neke male plasticne, ali se iskreno ne secam da li sam ih nekada korstio. Mozda zbog mog neznanja, nauticke neobrazovanosti, ili nacina i mesta na kojima koristim camac. Tako da sam u tom kontekstu rekao "bitve mi i ne trebaju", jer ih za sve ove godine stvarno nisam nikada koristio. Ali evo razloga da malo obnovim svoje nauticko (ne)znanje...

CIVIJA:
Gornje bitve za koje se obicno vezuju odbojnici ti i nisu nesto potrebne ako imas rukohvate (na njih vezes) .
Ali pramcana i krmene alke su neophodne.

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

AccA:
Alke sam imao na oba camca i njih sam koristio za privez camca. Tako mi lakse i zgodnije bilo. Na metalnu konstrukciju ribnjaka, gde drzim camac u sezoni, imam vezane kanape na cijim krajevima su karabinjeri. I samo zakacim karabinjere napred i pozadi za te alke. To mi lakse i brze, nego da svaki put vezujem i odvezujem camac. Ovako samo klik/klak.

Dora:
Nema druge, moraćemo da te streljamo  :)

srsa:

--- Citat: Dora  09, 10, 2021, 14:11:00 posle podne ---Nema druge, moraćemo da te streljamo  :)

--- Kraj citata ---
ha ha ha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju