E, ovako treba... > Plovila
Alu camac preporuka
Drivee:
Acca
Pre par godina sam imao istu dilemu. Po savetima ekipe sa ovog foruma sam porucio camac od Saleta.
Mogu da ti kazem par stvari
1. Ni u jednom trenutku se nisam pokajao!
2. Moj camac svi gledaju i isti zele. Mnogi su pitali da ga kupe.
3. Kvalitet i varovi koje sale radi nisam video ni na sajmu!!! Ono je blagi uzas tamo a Sale to saliva kao da je za izlozbu.
4. Kupi camac metalno od 300-400 eura, za taj novac ces ga uvek prodati. To su camci koji kostaju 500-600 eura novi. Metal je metal..nov ili polovan, nista neces dobiti ili izgubiti ako uzmes polovan. Kada stigne Liman, lako ces ga prodati.
zankiki:
Slažem se sa Drivee-om. Ako si već odlučio da imaš Saletov čamac, red je da to ostvariš.
Kupiš metalni za 300e, koji ćeš dogodine prodati za iste novce i ništa nisi izgubio, ni novce, ni sezonu na vodi, ni Saletov čamac.
Ja u životu ništa novo nisam kupio sajkaca pa možda nisam pravi za davanje saveta...
calypso2:
Zasto bi kupovao novo ako je prelazno resenje? Sta god novo da kupis izgubio si bar 30% vrednosti onog momenta kada ga preuzmeš .
broker975fx:
--- Citat: calypso2 13, 01, 2021, 08:31:38 pre podne ---Zasto bi kupovao novo ako je prelazno resenje? Sta god novo da kupis izgubio si bar 30% vrednosti onog momenta kada ga preuzmeš .
--- Kraj citata ---
Surova realnost, zato bi mi Gorancetova ponuda bila zanimljiva posebno sto znam kakva je picajzla od velicine u pitanju kada su u pitanju plovila.
AccA:
Hvala kolege. Onda bi to verovatno bilo to. Metalni dok cekam alu i ne lupam puno glavu. Jbg, samo da sam se raspitao o rokovima pre nego sto sam prodao svoj gumenjak pre par dana, ne bi imao ovu dilemu. Ali nije mi ni palo na pamet da su se rokovi toliko oduzili. No dobro, eto skole za neki naredni put.
@Calypso & Broker
Novo sam napisao u smislu alu camca, tog na duze staze. Kolega je ponudio njegov polovan alu.
Za ovo prelazno resenje, moze i polovan metalni. Ali odlicno poznajem sebe, tako da cemo videti roll4 ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju