Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Pokrivenost internetom na rekama

(1/4) > >>

marko07:
Cao svima,

planiram ovih dana da obnovim ugovor za mob tel pa me zanima, iz licnog iskustva, kakva je pokrivenost internetom, 3/4g, na nasim rekama?
Prvenstveno Telenor vs Vip.

Znam sve sto se tice paketa, kvaliteta usluge inace, pokrivenosti na mestima gde inace koristim tel(imamo u porodici i Telenor i Vip) ali nemam iskustva sa pokrivenoscu internetom na rekama.

Ovo mi je dosta bitno posto imam opciju da radim remote i planiram da provodim, nadam se, malo vise vremena na vodi sledece godine ali mi je pristup netu prilicno bitan.

vepar:
Kod operatera mozes dobiti mapu pokrivenosti. Ja sam to proucavao i Telenor je neprikosnoveni pobednik, bukvalno nema konkurenciju. Ako ti je bitan Internet na vodi, kao sto je meni, pravo resenje je neki kucni paket (u Telenoru ja placam oko 1300 rsd) i dobio sam besplatno i eksternu antenu koju sam izbacio van kabine i rezultati su fantasticni! Desavalo mi se da na telefonu nemam uopste signal a imam 4g internet pa sam pricao preko vibera  ok

Dora:
I mene jako zanima, sad sam pregledao Telenorove ponude, ne vidim nešto za tu cifru, ne razumem kako kućni internet a na vodi :) Kao hotspot ili šta?
Može help :)

marko07:
@vepar - hvala na odgovoru, vučem ka Telenoru svakako mada bih išao na net da telefona, da ne plaćam 12 meseci za nešto što ću realno koristiti pola od toga u najboljem slučaju.

@dora ima za 1200 i 1600
https://www.telenor.rs/sr/privatni/ponuda/mobilni-internet/kucni-internet/#
A kućni net zapravo nije vezan za lokaciju tako da je kuća gde god poneses ruter :-)

Dora:
Aaaa :) Upališ motorku, za mene je kućni net "nemere to bez kabla" :)
Ovo je ok ponuda, ima slično i kod MTS-a samo se drugačij zove sa i bez uredjaja. Bez uredjaja je na koliko meseci hoćeš što mi se više svidja nego da imam ugovor i za zimu kad mi  neće trebati... Vidim da ima i u Teleneru isto pa sad jedino  koji izabrati, to već nemam pojma ali verujem da Vepar ima :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju