E, ovako treba... > Restauracije

Calypso restauracija od početka do kraja

<< < (4/6) > >>

STG:
Sjajno, svaka cast! hi

George:

--- Citat: zankiki  04, 12, 2020, 10:20:20 pre podne ---Svaka čast za entuzijazam!
Kakva je matematika bila, meni se sve čini da bi skoro isto izašlo i praviti nov od nule?

--- Kraj citata ---

Nema tu naročite matematike samo čista ljubav prema nečemu što je neko pre mene škartirao, a mene je nekako nešto uhvatilo u duši ovog broda, pa sam ga iz zagrobnog života uspeo vratiti u ovozemaljski. Iako moram priznati da je inicijalna kapisla za ovaj poduhvat bila cena od 850e za koliko sam ga kupio,ali sam uložio u njega još oko 5K, i mnooogo rada.

zoki_ns:
A koliko vremena vam je trebalo za ceo poduhvat?

Dora:
Bravo, ja obožavam ovakve radove  :) Pedantno od početka do kraja. Pare nisu problem, para nema... Rada ima koliko hoćeš, još jednom bravo :)

George:

--- Citat: zoki_ns  04, 12, 2020, 16:03:09 posle podne ---A koliko vremena vam je trebalo za ceo poduhvat?

--- Kraj citata ---

Bravarski radovi su trajali 2 meseca, ali samo zahvaljujući tome što je majstor koji ga je vario radio i druge poslove osim mog broda, a bilo je da mu se nije ništa radilo, pa je tako vreme prolazilo, a ja se nervirao. Sve u svemu bravariju je uspeo da završi posle 2 meseca, i pošto je to bio novembar, odvukli smo ga u pristanište gde je prezimio, da bih ja u febuaru naredne godine (2017) počeo da radim enterijer, za koji mi je trebalo isto oko 2 meseca. Radio sam na njemu svakodnevno 3-4 sata popodne posle posla, da bi krajem aprila bio spušten na vodu. Iako, moram priznati da kada čovek ima ovakav brod, i posle tri godine još uvek pronalazim neku sitnicu da doradim ili preradim, kao recimo filter vazduha koji sam ovih dana preradio i pisao o tome u drugoj temi.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju