Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Prvi brod

<< < (2/5) > >>

LSI:
Вуче, тај чамац је један веома плитак тримаран, има скоро равно дно, као "равнотабанаш".
На таласима уме да лупа, али то зависи много од величине таласа, од њихове висине и дужине и од угла под којим се таласи секу.
Што се тиче цене, и ја сам се изненадио када сам пре две недеље чуо нове цене. Али то су цене за већ опремљен чамац (поред битви, сада уз чамац иду прохромске оградице, па тапацирана седишта, тенда...) и то све подиже цену (по мени и мало више него што се добије простим сабирањем али то је цена "пакет услуге".
Код мене у марини човек продаје тај чамац, без управљачке конзоле, са моторм јамаха 15 КС и мислим да је његова цена реда величине око три и по хиљаде евра, а чамац је произведен 2014. године и у веома је очуваном стању - скоро да се не види да је био коришћен, а човек га користи скоро свакодневно. Тих 15КС је сасвим довољно за тај чамац за лепу вожњу.

Ја на чамцу имам управљачку конзолу и доста неке опреме и поставио сам мотор од 40 КС (тежи не би био добар јер потапа крму) да бих добио брзине изнад 30 км/сат (ја постижем преко 40 км/сат).

Но, то је мање важно ако сте се решили за све оно што сте написали (ТВ, боравак...).
Уверен сам да за новац који сте спремни да инвестирате у чамац, можете да нађете добро пловило. Само, немојте да журите да купите први који вам се свиди. Треба то добро погледати.
Ако добро закључујем, ви сте из Новог Сада - имате ви овде на форуму више Новосађана са великим искуством на води који могу да вам помогну да са што мање стреса запловите.

LSI:
Ево их, већ су почели Новосађани да се јављају.

vukns:
Hvala momci na pomoći,zankiki to je otprilike to što mi se sviđa. Evo link nečega što mi se kod nas sviđa što ću ići pogledati sledeće nedelje ( https://www.kupujemprodajem.com/plovni-objekti/brodovi/brodic-10m-moze-bez-motora/oglas/102387110 ) . Ako neko zna nešto o brodu bio bih zahvalan. Zoki hvala na linku,čuo sam za njega, a i njegovog kolegu iz Pazove Miroslava Dondora pa ću ih obići.

broker975fx:
Ja sam isto za kabinas. Ono sto je skoro pa sigurno kod vecine brodica tog tipa oko 10-11-12 i vise metera je da ces sve jedno sigurno kupiti i otvoreni camac, pa ces imati oba dva:).
Mislim da moze da se nadje nesto pristojno u okvirima buzeta. Meni ovaj ima potencijal ako nisi gadljiv na metal a ne znam sto bi
https://m.kupujemprodajem.com/plovni-objekti/brodovi/brod-sa-kabinom-12m/oglas/104200637#mhs0-1605369777616

Od plastike je bih licno gledao i starija plovila, Jugoslovenske proizvodnje, nesto tipa Adriatik.
Pogledaj malo oglase bilo je jedno dva na prodaju, po meni odlicno plovilo.

Dora:
Sapatniče, dobrodošao :) Ja ne smem ništa da kažem ima da me uvaljaju u katran i perje, ali mi je tu nekoliko pametnih reklo, šta god da uzmeš zjebaćeš se, šta god da ne uzmeš, zjebaćeš se... tako da opuštono  i na tenane..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju