E, ovako treba... > Restauracije

Grunfovanje Nuthy-ja

<< < (7/37) > >>

Dora:
Pošto nema mesta a zimi su izvadjena mnoga plovila, dobio sam mesto da prezimim a do proleća da se snadjem... NS je poprilično usran po pitanju mesta za vezove. Na žalost stotine brodova nije isplovilo po par godina ali imaju vez. Cena je malo jača ali je marina ok.
Nisam drug član nego gost tako da ne mogu da odgovorim na pitanje šta radi skupština, nisam siguran  ni dali svi brodovi imaju brojila, par komšija mi je pokazalo da ima. Postoji naravno jedan strujomer na koji klub plaća struju a posle dele troškove. Realno ne vidim šta je problem da brod ima brojilo i plaća onoliko koliko je potrošio.
Kako se očitava nemam pojma ali vidim da se svi znaju godinama i sad prilikom pokazivanja kako da izgrunfujem krmeni deo su mi pokazali i brodiće koji nisu njihovi što znači da se veruje kako niko neće zloupotrebiti to što brod nema katanac i može ući svako :)

mesechar:
ma turi ovo i resio si merenje potrosnje

https://www.kupujemprodajem.com/elektronika-i-komponente/merni-uredjaji/merac-potrosnje-elektricne-energije-pm001-prosto/oglas/104634407?filter_id=931258474
ako kolektiv ima precizna pravila i svi postuju i ti kao gost sta ti tesko

steps:
ne bacaj pare
https://www.elementa.rs/proizvod/52018/merac-potrosnje-elektricne-energije

Dora:

--- Citat: mesechar  20, 11, 2020, 09:45:05 pre podne ---ako kolektiv ima precizna pravila i svi postuju i ti kao gost sta ti tesko

--- Kraj citata ---
Ma nije mi teško nego me napali da se perverziram hahaha
Mala je amperaža koju propušta a treba da varim nešto svašta.. Našao sam neki za 10/50 i to bi trebalo da propušta 12-13 bez problema a to mi je dovoljno...
Bitno mi je da sam konačno rešio "kaubojska" vrata i sad ide realizacija u zavisnosti od elementarnih neprilika i majstora :)

Cev od krmenog pera je nenormalno visoka i pravi mi problem a pošto je na vodi moram se prilagoditi...

Dora:
Pitanje br 1.

Postoji manja platforma ali ne znam koje debljine lim, videću ako je sečem da otvaram. Koji lim da upotrebim, gde ima najveći izbor i cene naravno ako ko zna :)
Sadašnja je oko 40cm, na najširem delu, ide u luk. Planiram dodatak da ukupno bude 120-130 cm.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju