E, ovako treba... > Restauracije
Grunfovanje Nuthy-ja
Drivee:
Hvala, sad sam nesto naucio.. Nije savrseno ali radi..
Dora:
Ide mi od ruke ovo kvarenje, ko će popraviti videćemo..
Sad ima i pitanje oko rekonstrukcije zadnjeg dela i platforme. Želim da napravim izlaz na krmi a da zatvorim ove sa strane. Usput ću produžiti platformu da mogu pecati i napraviti nosač za motor i pecaljke...
Ko je već budžio zna šta je problem. Meni je ovde dodatni problem što ima stub za kormilo a to baš ne bih prepravljao tako da će izlaz biti na levoj strani kad se gleda ka krmi.
Pitanje glasi, koliko je normalno ili bezbedno ostaviti visinu iznad vode, ako sam dobro merio sad je preko 80cm. Da bih napravio normalan izlaz da se ne spuštam padobranom na platformu kao sada moram spustiti zadnji lim. Nešto kao na onim gliserčinama pa ideš stepenicama na platformu :)
Svaka kritika je dobrodošla. Brod i ovako ima dosta olova na prednjem delu pa moram voditi računa da ne napravim mnogo teže nego što je sada.
DuleN:
Dora,
Ja nikad nisam imao brod ( a i necu imati ), pa ti ne mogu biti od pomoci, al ono sto je moje tehnicko oko primetilo je da ti je ovaj cakic jako mali... Nema tu leba bez macole od jendo 2,5kg minim...
Dora:
Znam ja za jadac i pravilo "kad ništa ne pomogne uzmi veći čekić".. i ovaj ima najmanje 1,5kg a iza slikadžije su rezervni jači ubedjivači :)
Ubiše me danas šrafovi, nema krstaka pa klizi sa odvijača ali malo strpljenja, malo čekić i pokrljasmo mi to :)
Sutra brusilica i ode dimnjak :)
Terca:
Sutra imamo proveru borbene gotovosti na jedriličarskom, skoro ceo dan. Imaš priliku da svratiš i pogledaš bar dva broda sa vratima na zrcalu ka krmenoj platformi.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju