E, ovako treba... > Restauracije

Grunfovanje Nuthy-ja

<< < (26/37) > >>

Dora:
Nisam, kako se zove, neki telefon ili kontakt?

Labud 1258:
Poslao PP

broker975fx:
Jbt jel moguce da je u NS takva situacija. U Beogradu ako zanemarimo cene moze da se nadje mesto. Nisam 100 godina bio u NS jel moze za neki splav ili kafanu uz novcanu nadoknadu pa tako privremeno dok se nesnadjes za nesto pametnije

Dora:
Hvala Labud..

Broker,
Situacija je još gora, sve što NS ima od zaštićenih voda (mislim da nije na otvorenom Dunavu) je Dunavac gde ima par klubova a kapacitet najvećeg je onako od oka 70 plovila a od toga 75% čamci a tako je i kod drugih samo je  manji ukupan broj u startu...
Jad i beda naspram veličine grada. Dok sam bio mladji pizdio sam da ako želim bilo šta kupiti od tehnike moraš ići u BG jer su tamo predstavništva, sad kad vidim oglas za mesta u Marini (BG) dodje mi opet kiselo...
Što reče Zankiki, vreme je da se selim.. Rešio sam da idem u penziju, kupio sam brodić, za jedno mesec dana biće baš onakav kakv želim da bude, sve idila a onda jednostavno nema mesta i ti tu ama baš ništa ne možeš, jebeš pamet, sposobnost, dobrotu,i sve te lepe osobine kad nema par kvadrata vode a Dunav je kubicima pronosi ispred nosa.

Idem u Slankamen, tu je i TIsa :)

Dora:
Zaboravih apropo cene za Brokera, 220 evra metar širine i nema brate više od metar ipo, treba mi 2.8 min, verujem da neke BG marine plaču za ovim cenama :)
Da ne bude da samo kukam...
Stiglo se do oplate, biće 6 kubika bunkera :)
Što reče jedan iskusan rekoplovac stavi sto i dve klasične fotelje a ja ga gledam bledo ali u pravu je čovek, slično će da bude :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju