Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Petrovaradin-Tekija

<< < (2/5) > >>

LSI:
Верујем да нема никог ко неће похвалити лепе фотографије али нисам сигуран да постоји било ко да вам не би рекао да нисте нормални кад сте се усудили да са дететом од два месеца пођете на такво путовање. Сви али не и ја! Ја вас разумем.

Када је моја ћерка напунила свој 30. дан, ја сам је повео на излет у Аркањ, испод кафане "Крај света".
Истина је да сам тог дана био пун шљивовице (извините, не стидим се тога; био сам много млађи него данас и понашао сам се како и доликује младим годинама) и истина је да је моја жена плакала седећи на обали, говорећи како ћу јој убити дете.

А дете? Ех, моја ћерка!
Она је лежала у мом крилу, док су ми ноге биле пребачене преко ивице старог дрвеног чамца и спуштене у воду...

Да живим још двеста година, увек ће ми пред очима бити осмех на њеном лицу обасјаном сунцем које се полако спуштало иза крошњи на супротној страни канала.
Данас моја ћерка има 38 година, има три своја детета, моја три златна унучета и још увек помало луцкастог тату и поред година.

Желим вам да тако породично уживате и да вас срећа прати у животу.
Надам се да вам нисам покварио репортажу али ове прелепе слике вратиле су ме у једно давно време које је исписало свој неизбрисив траг.

budens72:
Ma sve ok... mnogi misle da je rano ali ja sam procenio da je sve pod kontrolom i da se možemo uputiti na plovidbu sa bebanom i bilo je sve super ali baš super... Mnogo bolje spava na brodu nego kod kuće. Naravno pre plovidbe smo ga vodili na brod bar deset puta i tri puta prespavali sa njim i svaki put je bilo sve ok

U svakom slučaju hvala LSI na lepim željama  114

zica:
Bravo za posadu, nikad nije rano za lep provod hvala za fotke srećno.

budens72:
Hvala Zico 114

calypso2:
Predivno  114 i hvala ti sto si podelio ovako divne fotografije sa nama i ulepsao/evo meni konkretno ovo jutro  114
Sto se bebe na brodu tice, pordzavam, razumem, mojih svo troje su prohodali bukvalno na brodu, a najmladjem je falilo oko 2 sata da se na istom i rodi  eek ali o tome sam vec pisao.
Hvala jos jednom, sve najbolje tebi tvojoj poridici i mnogo plovidbe  114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju