Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Petrovaradin-Tekija

<< < (5/5)

vepar:
Svaka cast! Svi smo eksperimentisali sa malom decom i plovidbama, ali ti si oborio sve rekorde, kako sa daljinom krajnje destinacije, tako i sa starosti! ;)

budens72:
Drugari hvala puno na podršci...

Pravo da vam kažem malo sam se bojao komentara,jer što kaže LSI ima ljudi sigurno koji bi rekli da nismo normalni ali mi smo pre svega obezbedili bebanu sve što je potrebno da bi mu na plovidbi bili uslovi kao kod kuće i u tome maksimalno uspeli a obzirom da mu je tih 16 dana kuća bila ljuljajuća a čist vazduh pored reke, po njegovom ponašanju mogu samo da zaključim da je uživao.

A daće Bog zdravlja pa će biti još ovakvih plovidbi i naravno druženja na vodi....   thumbup

mesechar:
Samo nemoj da se posle cudis kad se za jedno dve decenije Mihajlo javi sa nekih Himalaja ...Kilimandzara a ti krenes u suncaranje i bogaranje da si za njega imao dobar plan poso tashka i kravata snajka i dvoje dece  :) :) a on kaze daj bre cale ne zajebavaj prvi si pocheo !!!

budens72:

--- Citat: mesechar  03, 10, 2020, 09:23:29 pre podne ---Samo nemoj da se posle cudis kad se za jedno dve decenije Mihajlo javi sa nekih Himalaja ...Kilimandzara a ti krenes u suncaranje i bogaranje da si za njega imao dobar plan poso tashka i kravata snajka i dvoje dece  :) :) a on kaze daj bre cale ne zajebavaj prvi si pocheo !!!

--- Kraj citata ---

lol lol lol

vookela:
Svaka cast na reportazi, ova ruta je i moja destinacija, nadam se jednog dana...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju