Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Cao svima :)
broker975fx:
U bre majku mu, pa pogledaj kako ide mehanizam od komandi, kako god da je reseno, to mora da se vidi negde po krmi i ispod terase. Nema nista lepse od dva pouzdana motora u svakom slucaju.
marko07:
Gledam ja, ali 2 god nije vozen- mnogo je tu stvari koje sam gledao/sredjivao do sada...
Kormilo radi, znaci nije mi prioritet da vidim koliko ih je :D Sad mi je ostalo da sredim sidro posto je elektricno ali mehanizam odbija da radi, pa moram to da rasturam da vidim sta je da bih mogao da se sidrim...
calypso2:
Bas lep brod! Odlican raspored! Bivsi pok. vlasnik je znao tacno sta treba i kako za uzivanje da bude!
Odmah sa krme seci one niske inox rukohvate, sumanuti stepenik, proseci za vrata krmena za prolaz...i sklonis iznutra stepenik.
Dobices mnogo prostora na krmenoj platformi , a i unutra što neki zovu "u bašti".
Naravno i stavis teleskopske merdevine za kupanje ...
marko07:
Bas sam pricao sa nekim covekom koji je stalno plovio sa bivsim vlasnikom i on mi je rekao da su tu bila vrata ali da je bivsi vlasnik namerno zatvorio da bi bio sigurniji u smislu potencijalnog ulaska vode.
Slazem se da bi leps bilo kao i da ta vrata mogu da dihtuju naravno, ali za ovu sezonu ideja je- popravim sta treba i plovim sto vise pa cu videti sta i kako cu posle :)
Sto se merdevina tice- ima na brodu 2 komada bas za to, nalaze se u krmenoj ostavi odmah ispod tog stepenika... I ne samo to, tu me je sacekao i - kotlic! :)
DuleN:
Lep i dobro opremnjen brodic. Nek ti je sa srecom i da uzivas u plovidbi...
A sto se kojekakvih izmena tice, naj bolje je da prvo dobro upoznas plovilo pa posle toga kreni u akciju, ako je to potrebno...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju