E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Mile JOHNSON

<< < (5/11) > >>

barba77:
Motor je dat u ponedeljak na testiranje i rutinski pregled, jos ga nisu probali, valjda imaju puno posla! Cekam i dalje...

POKOJNI-TOZA:
Ja i pored licnog  poznanstva  imam jako losa iskustva, kompet servisiranje 150e i motor NE radi!!!

fisherman:
Ja coveku prodao savrsenu yamahu 40 ks, na bivsem gliseru. Motor uvek radio kako treba...
Mile dzonson ga uzme na servis, i taj motor vise nikada nije radio kako treba...

Dan danas ima problem... A kada sam prodavao coveku gliser, insistirao je da idemo kod dzonsona da on pregleda motor.

Dosli tamo, Ugljesa uzeo izmerio kompresiju, upalio ga , ugasio. Rekao njemu super je motor, treba menjac da se podesi i to je 1500 din.
To podesavanje menjaca je kostalo 400 eura, a motor kao sto sam napisao vise nikada nije radio... Naravno u ovih 400 evrica radjen je ceo motor, za koji ja dajem glavu da je bio savrsen.

barba77:
hvala Tozo i Fisermane.

Tozo, koji ti je motor servisirao za 150e i sta je u sve to spadalo!

Fisermane...sta reci!  Danas me je zvao Mile da mi kaze da su konstatovali da je otisao impeler i da se u toku voznje otkacila osovina koja se zaglavila u radilici! Verovatno je elisa udarila o nesto..mada nisam siguran...samo je provrteo u toku voznje! Rekao mije da dodjem, jel ce izvaditi motor! Pitam ga , koliko ce kostati popravka...odgovorio je da ne zna dok ne vidi sta je sve osteceno! Mada...sudeci po vasim komentarima...bice papreno! Tako da cu se najverovatnije zahvaliti i uzeti motor takav kakav je!

Ima li jos neko da radi dobro Dzonike a da nije ELKO FUtog (veze nemaju, iz mog iskustva) i onaj prevarant iz Visnjice!!

SALE NB:
Servis "Peka" Stari Banovci

Dobro rade, a cene su po ukusu prosečnog Srbina.
Mada, cena rada je samo jedna stavka, delovi su skupi gde god da odeš.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju