E, ovako treba... > Plovila

Tuta Bugarin

(1/3) > >>

Misha D:
Ide vrlo brzo , pogotovu nizvodno, pravi belike talase.
Izbacuje siklje na obalu.

STG:
Da, jedan od tri stara "Han"-a, a sada mislim " Jumbo"...

Drivee:
Da li se neko seca katamarana na sprat koji je prevozio kamione i traktore. Mislim da je imao HU zastavu. kakva je to grdosija bila. Neko mi rece, muz Monike Seles da je vlasnik.

Terca:
uf, Han flota, to je tako pamprčilo da kad se mimoiđeš jašeš po krmenim talasima još pola sata... a kad nailaze povuku 20cm vode.

RoRo brodovi, ne baš česti na Dunavu, ranije su vozili čudo kamiona i prikolica sa žutim ceradama Willi Betz, pa ih nije bilo bar jedno 10tak godina, pa ih sad ponovo vidim, voze traktore i kombajne... ali mi se čini sve na pola gasa, srećom.
Ja kad ružno sanjam, sanjam da sam u plićaku na pesku, u metar vode na plaži na trećem šporu, a onda naiđe neki Han...

Kabe:
Hjuh :D Kontam da to lomi...

Moje "najzanimljivije" iskustvo prošle godine bilo je sa jednim kruzerom (mislim da imam fotku). Neki septembar/oktobar, ja sam na Mačkovom sprudu, čamac na izloženijoj strani Dunava. Sedim na stolici jedno 10tak metara od vode, skroz na suprotnoj strani. Zamišljen čitam, u jednom trenutku pogledam u čamac, a on na suvom jedno 3 metra :D Šta je ovo majko moja? Kada ga je poklopio metarski talas i uterao na sprud, sve mi je bilo jasno. Ogroman kruzer uzvodno. Šta li bi bilo da je išao nizvodno ne smem ni da pomislim. Tresla se gora narednih pola sata, a voda došla do mene :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju