Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Pomoc oko polaganja

<< < (2/6) > >>

Drivee:
Nikako za A, neces moci voziti motor jaci od 20ks. Za 1500 dianra vise resis to za ceo zivot, jer sa B vozis do 20 metara sto je..mozda i nedostizno za Srbiju. Srecno!

Zankiki Junior:
Treca, hvala na poucnom odgovoru, citam engleski bez problema. A za polaganje za kategoriju A je meni cilj da sto pre steknem dozvolu i da sa Neltom mogu da otplovim npr. do Šodroša malo na pecanje ili tu po blizini da mogu da plovim bez problema i tenzije da li ce doci recna policija ili takvih stvari. Usput to mi je nacin da sticem jos iskustva. 6589

Kabe:
Pozdrav za Zankija mlađeg!

Beše mi puno srce kada sam te video juče kako sam veslaš Nelta sa uživanjem do marine. To je dokaz da voliš vodu, uživanje na njoj i sve što ide u takvim uslovima uključujući i pecanje jer sam te video i u toj aktivnosti kasnije :)

Stoga, smatram i ja da je polaganje za A nešto što bi bilo OK da odradiš upravo zbog onoga što si i sam naveo u poslednjem postu.

Terca je već dotakao temu znanja i polaganja, te se tu nema šta preterano reći. Ja ću ovih dana okačiti na server kompletnu literaturu koju sam sakupljao sve ovo vreme pa ćeš moći da preuzmeš to u "komadu" ukoliko ti to znači (a značiće možda i nekim drugim naraštajima).

Pročitao sam sve te knjige (a i danas pročitam sve do čega dođem) iz zadovoljstva i želje za proširavanjem znanja, a ne zbog dozvole. To je veoma lepa i uzbudljiva tematika, tako da nema zime.

Vidimo se na vodi!

STG:
Nadam se da ce i ovo biti od pomoci.
https://slp.rs/wp-content/uploads/2018/05/A1-preporuke-kona%C4%8Dna-verzija2-2.pdf

vepar:
Dao sam tvom caletu skoro knjigu "Mala enciklopedija plovidbe" i mislim da je sjajna za pocetak... mozes puno da naucis iz nje!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju