Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Vidra

<< < (16/42) > >>

Drivee:
Na Arkanj ulazis na 400 vodostaja bez problema. E sada... to je privatna voda.. ne znam kakav odnos imaju sa motornim camcima a cak sta i vise, ne mozes svoj camac tamo ni koristiti, moras iznajmiti njihov. Rimuje se, popovi lopovi.

STG:

--- Citat: Drivee  15, 09, 2020, 08:43:37 pre podne ---Na Arkanj ulazis na 400 vodostaja bez problema. E sada... to je privatna voda.. ne znam kakav odnos imaju sa motornim camcima a cak sta i vise, ne mozes svoj camac tamo ni koristiti, moras iznajmiti njihov. Rimuje se, popovi lopovi.

--- Kraj citata ---
Eto novosti!

zankiki:
Čuj... Ušao bih unutra, pa nek me jure ako baš vole...  sajkaca

zoki_ns:
Znam da je zabranjen ulazak motornim camcima. Jedina mogucnost je da se iznajmi drveni camac kod njih na vesla. E sada da li je dozvoljen ulazak drugim camcima, koji nisu njihovi i nisu motorizovani to ne znam. U svakom slucaju ne mora se ni ici do same kafane, videli smo je s obale, ja sam isao od kafane uz rukavac pesice dokle sam mogao s obale tako da sam vec video taj deo. 
Inace ne znam gde je granica preko koje se ne sme, tj. gde pocinje privatan posed ... svakako sam siguran sam da nemaju cuvara  sajkaca Ja cu sledecom prilikom probati pa dokle moze moze...

Drivee:
Kontam da, ako dignes motor pa na vesla i svratis na rucak da nebi imao problem.. U svakom slucaju moze da se kaze, nisam znao, ne pise nigde, necu vise, izvinite.
Sa druge strane, cuvarska sluzba koristi motorni camac..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju