Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Vidra
zankiki:
Sve je stiglo do nas za bukvalno 15-ak dana, i stoji na carini već mesecima..... Bar se tako vodi.
LSI:
То и јесте главни разлог зашто су Кинези одлучили да престану са бесплатном доставом у Србију.
Изгледа да је толико људи прешло на куповину преко интернета да је промет оних који контролишу увоз телефона, компјутера и друге робе која се масовно продаје на тај начин, опао у толикој мери да су "спустили рампу" и једноставно робу држе под царинским надзором и тек по нешто пропуштају.
Кинезима је доста да плаћају испоруку и да враћају купцима паре и настављају да раде са људима који су озбиљни а не са овим нашим лоповима.
zankiki:
To je i moje mišljenje. thumbup
Drivee:
Pa, gro te robe ide putnickim avionima, stim da je avio prevoiz pao bog covida, tako i ukidaju besplatnu postarinu. Ima bas dosta klipova o tome i kinezi obajsnjavaju to tako. I da dodam, napominjem, sve sto sam kupio je besplatna postarina, ima i da se placa a ima i free.. kako gde a i cene su malo drugacije. Free je uvek malo skuplje nego tamo gde se placa. Tipa, elisa free ship je 42USD a free je 36 recimo..
Recimo impeler, 0.15 centi je postarina.
Kabe:
Izvinjavam se za OT.
Nema to veze sa avionima i obimom (isporuka koja se nikad nije dogodila). U svim drugim državama funkcioniše, samo kod nas ne. Ima veze sa: diletantizmom naše države i kriminalom. Meni nikad nisu stigla dva paketa poručena nešto pre korone. I ne samo meni već na još milion ljudi.
Kada budemo imali normalnu državu, onda će sve biti ok.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju